Преминаване към съдържанието

Здравословен и пълноценен начин на живот

08 Nov, 2018 40

ДА ЖИВЕЕТЕ ЗДРАВОСЛОВНО И ПЪЛНОЦЕННО Е ВАШИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ. В GREAT LAKES GELATIN® (GLG) НИЕ ОБИЧАМЕ РАБОТАТА СИ, КОЯТО Е ДА ВИ ПОМОГНЕМ ДА ПОСТИГНЕТЕ ТАЗИ ЦЕЛ!

ЗАПОЧНАХМЕ КАТО ПЪРВИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ЖЕЛАТИН В СВЕТА

Нашето пътуване започна през 1922 г. като Grayslake Gelatin. От самото начало нашата цел беше да предоставим най-висококачествения желатин както на търговския, така и на потребителския пазар. През 1988 г., Grayslake Gelatin стана Great Lakes Gelatin®, тъй като търсенето на нашите продукти нарастваше. Първоначално използван като функционална съставка в продукти като желатинови десерти и витаминни капсули, нашият чист колагенов протеинов желатин бързо се превърна във важна добавка за хората по света, интересуващи се от своето здраве.

МОТИВИРАНИ ОТ ВАШИЯ ПОЗИТИВЕН ОТЗИВ И СТРЕМЕЖ КЪМ ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ, НИЕ ОТ GREAT LAKES GELATIN® ПРОДЪЛЖИХМЕ НАШАТА МИСИЯ като устремена към бъдещето компания. Изградени върху научни изследвания и развитие, усилията ни ни научиха на огромните ползи, които колаген протеинът носи на нашите клиенти и дори на техните домашни любимци. Тъй като преработените храни стават по-популярни, ние осъзнахме, че хората са лишени от същинския колагенов протеин, от който телата им се нуждаят за да поддържат здравословното функциониране на костите и тъканите.

ИМАМЕ ХЪС КЪМ ПОДПОМАГАНЕ И ОБРАЗОВАНЕ НА ХОРАТА. ПРЕЗ 2010 НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НАПРАВИ ВАЖНО НАУЧНО ОТКРИТИЕ, КОЕТО ПРОМЕНИ ИНДУСТРИЯТА по начин, който ще бъде от полза за нашите клиенти през идните години. Нашият президент въведе нов продукт в Северна Америка – КОЛАГЕН ХИДРОЛИЗАТ, който се разтваря в студени или горещи течности. Това нововъведение направи нашия колагенов протеин по-удобен от всякога, за да може клиентът, съзнаващ важността му за здравето си, да го направи част от своето ежедневие.

ОСТАНАЛОТО ОСТАНА В ИСТОРИЯТА, ТЪЙ КАТО „ЗЕЛЕНАТА КУТИЙКА“ НА GREAT LAKES GELATIN® СТАНА ИЗВЕСТНА КАТО СВЕТОВНИЯ СТАНДАРТ ЗА НАЙ-ЧИСТИТЕ КОЛАГЕНОВИ ПРОТЕИНИ.

Нашият добитък е хранен и отглеждан в Аржентина и Бразилия, където намира най-добрите източници на протеини. Избираните говеда идват от регионални земеделски стопани далеч от Буенос Айрес, където изграждаме отношения с местните фермери, които отглеждат добитъка си само на пасища. Вярваме в поговорката, че качеството започва от най-основния източник. Ще продължим да изминаваме миля след миля, за да ви дадем продукти, които отговарят или надвишават стандартите за качество на Фармакопеята в САЩ и вашите очаквания.

Независимо от вашите лични нужди, по-добро здраве, подобрена производителност или допълнителен блясък на кожата или косата, Great Lakes Gelatin® ще продължи да подобрява качеството на чистия си колагенов протеин, за да гарантира, че можете да постигнете целите си.

ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ОБСЛУЖВАНЕТО, БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ЕКИПЪТ НА GLG Е ОПИТЕН, КВАЛИФИЦИРАН И СЪСРЕДОТОЧЕН В ТОВА ДА ИНФОРМИРА И ПОМАГА НА ХОРАТА

Моля не се колебайте да споделите въпросите, опасенията, препоръките и постиженията си с нас, за да продължим пътя си в постигането на по-добро здраве за всички.

Всички в екипа на Great Lakes Gelatin® ви благодарим за патронажа и доверието в нас и нашите продукти. Стремим се да ви помогнем да постигнете и надминете целите си по пътя към по-доброто здраве!

Статията е преведена от: http://greatlakesgelatin.com/storefront/the-glg-difference/about.html