Меню

Klean Kanteen

Klean Kanteen® е семейна компания с мисия. Още през 2004 г. създава първата неръждаема бутилка за вода за многократна употреба. Днес Klean Kanteen се превърна в международна марка и вдъхнови десетки други компании да произвеждат продукти от неръждаема стомана за многократна употреба.

От самото начало продуктите на Klean Kanteens са направени с любов - любовта към приключенията, любовта към опазването на дивите места и любовта към замяната на пластмасата за еднократна употреба.

Като сертифицирана B Corporation, Klean Kanteen® не само създава най-висококачествените продукти на планетата, но и се стремят усилено, за да допринесът повече чистота на местата до които се докосват хората. Те правят всичко възможно, като ни дават избор и гласност в опазването на околната среда. 

Тяхната мисия 

За Klean Kanteen отговорността за околната среда е повече от една инициатива. Бизнесът им е изцяло екосъобразен, като главната им цел е намиране на решение на проблема с отпадъците за еднократна употреба. Техните действия започват с продукти, предназначени да заменят продукти, като пакетирана вода и чаши за еднократна употреба. 

Също така еднa от целите на фирмата е борбата не само с замърсяването на околната среда с пластмаса, но и с CO2 (Въглероден диоксид), който има огромно действие върху климатичните промени.

Дава се възможност на хората да премахнат навика си за използване на бутилки за еднократна употреба. Klean Kanteen са продукти за многократна употреба, BPA free. С красив дизайн и проектирани, така че да издържат цял живот, може да наречем продуктите на им едно произведение на изкуството!

Какви са предимствата на Klean Kanteen? 

  • Направени са от неръждаема стомана.
  • BPA Free
  • Няма да запазят или да придадат аромати на храната или течностите и са защитени от протичане
  • С елегантен дизайн, който лесно се побира в повечето държачи за чаши.
  • С удобни капачки, които предпазват съдържанието, не позволяват изтичане и защитават.
  • Лесни за почистване.
  • С вместимост от 350 мл. до 1,9 л., подходящи за всякакви ситуации.
  • С голямо разнообразие от аксесоари, с които да направиш грижата за себе си и природата още по-лесна и приятна.

Категории

Бутилки за вода 

Красивите бутилки за вода на Klean Kanteen са идеални за всяка употреба, като малките бутилки от 532 мл. са удобни за кратки пътувания, а големите от 800 мл. за по-дълги. Бутилки за вода са изработени от неръждаема стомана и се предлагат като Classic и Reflect с многообразни цветове.

Термоси за приключения на открито

Klean Kanteen е познат и обичан от любителите на природата. Термосите TkWide са изработени от неръждаема стомана, леки, удобни и качествени. Те са предназначени за всички ваши приключения и пътувания, като ще запазят до 17 часа напитката ви топла или студена до 63 часа.

Изолирани бутилки за вода за фитнес и тренировка

Insulated бутилките на Klean Kanteen могат да ви придружават навсякъде: спорт, туризъм, колоездене, йога, фитнес зала или тренировки у дома. Универсалните стоманени бутилки за вода са направени да бъдат удобни за всяка една дейност, която извършвате.

Детски бутилки и термоси

Бутилките за вода Kid Kanteen са направени от неръждаема стомана, като са проектирани и предназначени специално за деца. Това са възможно най-благоприятните и най-трайните метални бутилки за вода за вашето бебе и малко дете. Шишета за бебета с широка отвор също могат да се използват като кутия за закуска с помощта на някоя от капачките ни.

Изолирани термоси за вода

Klean Kanteen TKPro сa с интегрирана двойна стена от неръждаема стомана и 360-градусова капачка. Независимо дали отпивате горещо кафе на километри от най-близкия път или сипвате ледено студени коктейли в сърцето на града, термосите TKPro са най-доброто иновативно стоманено решение, като поддържат кафето горещо до 38 часа и ледено до 100 часа.

Термо чаши за напитки или храна

Слагаме край на разливането на кафе в колата с термо чашите на Klean Kanteen, които са изработени от най-високо качествените материали. Те ще поддържат кафето горещо през целия ден и през изключително дългите работни дни.

Най-продавани продукти

Бутилка за вода Klean Kanteen - 800 мл.
Знаеш колко важно е да останеш хидратиран през деня. Но носенето на вода навсякъде с теб може да бъде трудно, ако ...
55,00 лв.
Детска бутилка Classic Sippy - 355 мл.
Бутилката за деца от неръждаема стомана Classic Sippy е проектирана да отговори на постоянната активност на децата. ...
45,00 лв.
Детска бутилка Classic Sport - 355 мл.
Бутилката за деца от неръждаема стомана Classic Sport е проектирана да отговори на постоянната активност на децата. ...
45,00 лв.
Термос Insulated TKWide Klean Kanteen - 592мл
Тази вакуумно изолирана бутилка TKWide е създадена с идеята за гъвкавост, преносимост и производителност. Нейната ...
80,00 лв.

Как да почистиш твоя Klean Kanteen?

Лесната грижа и почистването са основните фактори за истинското решение на Klean Kanteen, за заменянето на продуктите за еднократна употреба. 


1. Напълнете вашата бутилка със смес от вода и малко оцет.
2. Оставете го да престои една нощ.
3. Излейте по-голямата част от течността, но оставете малко.
4. Добавете две супени лъжици сода за хляб.
5. Смесете течността, за да се образува паста.
6. Използвайте четка, за да изтъркате петната
7. Изплакнете добре и се насладете!

Klean Kanteen отделя 1% от покупката ти за природата

Сертифицирана B Corporation. 

Член на Climate Neutral, който се бори с въглеродните емисии. 

Сравнение на продукти