Кое е общото между болките в ставите, здравата кожа и пълноценният сън?

РАЗБЕРИ ЗАЩО ЖЕЛАТИНЪТ Е ВАЖЕН, АКО ИСКАШ ДА ИМАШ ЗДРАВИ СТАВИ, КРАСИВА КОЖА И СПОКОЕН СЪН!

Живееш здравословен живот. Храниш се само с пресни, висококачествени продукти. Грижиш се за тялото си по най-добрия възможен начин. Наслаждаваш се на времето прекарано с любими хора и живееш спокойно и щастливо.

Но изведнъж започват да те болят ставите. Или пък кожата ти трудно се възстановява след рани и наранявания? Или пък вечер не можеш да заспиш, въпреки че няма конкретна причина за безсънието ти? Не, не си болен. Всички тези неща идват в отговор на тялото ти, когато нещо му липсва.

Но какво?

Храниш се здравословно. Стремиш се да спортуваш редовно и държиш стреса на далече като  си осигуряваш поне по 8 часа сън на вечер. Тогава какво не е наред?  Отговорът на този въпрос се крие в един важен елемент, който често не достига на организма, изправен пред днешния начин на живот – желатинът.

Може би го свързваш с любимите на децата желирани бонбони. И най-вероятно желатинът не е в списъка ти с храни щом стане въпрос за здравословно хранене. Но този ценен хранителен елемент е много повече от колкото си представяш. Той съдържа аминокиселини, които в днешно време трудно можеш да дадеш на организма си само с храната, която приемаш. Аминокиселините са съединения, които свързват протеините и са от съществено значение за правилното функциониране на различните органи, както и за осигуряването на енергия на тялото ти.  И докато то само създава някои аминокиселини, повечето хора трябва да получат допълнителни аминокиселини чрез диетата си, за да функционира организмът им правилно.

Аминокиселините, които се намират в желатина, обикновено се срещат в костите и органите на някои животни. И тъй като повечето хора не ядат тези части от животното, добавянето на желатин към разнообразна и питателна диета може да се окаже трудна задача. А желатинът доказано има редица ползи за здравето ти. Той успешно:

  • Подобрява здравето на кожата, защото е богат източник на колаген;
  • Осигурява на тялото нужния протеин, без излишни мазнини;
  • Подобрява храносмилането като насърчава здравословното състояние на лигавична обвивка в стомаха;
  • Намалява болката и възпалението в ставите;
  • Подпомага загубата на тегло, защото снабдява тялото с ниско калоричен протеин, който създава чувство за ситост;
  • Подобрява съня, заради изобилието от глицин, съдържащо се в него.

И тъй като в днешно време не е се храним с кости, кожа и животински органи, здравословния прием на желатин може да се окаже предизвикателство. За щастие, все пак можеш да осигуриш нужната на тялото ти доза желатин, с помощта на хранителна добавка. Такъв е телешкият желатин Great Lakes Gelatin. Този натурално създаден продукт лесно и бързо ще осигури на тялото ти нужната доза желатин, за да бъде то здраво и да функционира добре.

Единственото, което трябва да направиш, е да смесиш доза от продукта с любимата си топла напитка или сок и да се радваш на здрави стави, спокоен сън и красива кожа и всички останали ползи, които желатинът ще донесе на тялото ти.

Поръчай своя телешки  желатин Great Lakes Gelatine още днес!

Beef Gelatin - Телешки желатин
Телешки желатин - хранителна добавка. Колагенна ставна грижа. Чист протеин. Може да се разтвори в топли течности ...
79,00 лв.
Collagen Hydrolysate - Хидролизиран Колаген
Хидролизиран колаген Какво представлява хидролизираният колаген Хидролизираният колаген от говеждо месо е ...
86,00 лв.

Последвай ни и в Instagram

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки