Меню

Кои сме ние?

Здравейте, ние сме Кремена, Павел и Симона – семейство.

Опитваме се да доставяме истинска храна за нашето здраве и за здравето на всеки друг, който се интересува от това.

Ето как започна всичко…
Захванах се да избера най-доброто рибено масло на пазара, за да го давам на едногодишната си дъщеричка, която отказваше да приема адаптирано мляко, кърмата ми отиваше на привършване и трябваше да намеря сигурен източник на Омега-3 мастни киселини.
След няколко нощи на търсене и сравняване, заключих че такова в България няма и от статия на статия намерих EVCLO! Поръчах го, но реших че не искам всеки път да поръчвам от чужбина, а и исках да го препоръчам на други приятелки за техните дечица, затова реших, че EVCLO трябва да съществува и на българския пазар, за да имаме и ние достъп до тази храна за здравето на целите ни семейства.

Свързах се с производителя Rosita Realfoods от Норвегия и веднага получих съдействие, информация и разбиране.
Rosita също са семейство – голямо, интернационално, прекрасно, с отворени сърце и душа. Приеха ни и нас и сега сме част от голямото семейство на Rosita.

Постепенно и с помощта на нашите клиенти започнахме да виждаме нуждата от качествени добавки на българския пазар. Скоро, предизвикани от нашите клиенти, разбрахме, че на пазара на хранителни добавки в България и на Балканите има нужда от лесно достъпни доказани марки хранителни добавки. Затова и нашата мисия стана още по-обхватна. Водени от вашите препоръки и нужди, започнахме да разширяваме асортимента си с нови продукти, които липсват на пазара. Така освен рибените масла на Розита се появиха доказалите своя произход и качество колаген и желатин на Great Lakes, пробиотици, магнезий и ензими на Organic 3, продуктите за устна хигиена на Dr. Hisham`s. И въпреки бюрокрация и митническите несгоди смятаме да продължаваме да доставяме истинска храна за цялото семейство, защото в този вече глобалозиран свят е непростимо да нямаме право да има избор и достъп до доказани хранителни добавки.
В този ред на мисли, ви призоваваме, ако имате нужда и идея от качествен продукт, който не присъства на пазара в България, пишете ни! От там поемаме ние с нужните проучвания и консултации с експертите, с които работим. Ако проверката докаже качеството на продукта и нуждата от него, ще направим всичко по силите си той да достигне до вас.

Нашата мисия е Истинска храна за цялото семейство!

 

Кремена Димитрова,

Сравнение на продукти