Меню

Кои сме ние?

Здравейте, ние сме Кремена, Павел и Симона – семейство.

Опитваме се да доставяме истинска храна за нашето здраве и за здравето на всеки друг, който се интересува от това.

Ето как започна всичко…
Захванах се да избера най-доброто рибено масло на пазара, за да го давам на едногодишната си дъщеричка, която отказваше да приема адаптирано мляко, кърмата ми отиваше на привършване и трябваше да намеря сигурен източник на Омега-3 мастни киселини.
След няколко нощи на търсене и сравняване, заключих че такова в България няма и от статия на статия намерих EVCLO! Поръчах го, но реших че не искам всеки път да поръчвам от чужбина, а и исках да го препоръчам на други приятелки за техните дечица, затова реших, че EVCLO трябва да съществува и на българския пазар, за да имаме и ние достъп до тази храна за здравето на целите ни семейства.

Свързах се с производителя Rosita Realfoods от Норвегия и веднага получих съдействие, информация и разбиране.
Rosita също са семейство – голямо, интернационално, прекрасно, с отворени сърце и душа. Приеха ни и нас и сега сме част от голямото семейство на Rosita.

Постепенно и с помощта на нашите клиенти започнахме да виждаме нуждата от качествени добавки на българския пазар. Скоро, предизвикани от нашите клиенти, разбрахме, че на пазара на хранителни добавки в България и на Балканите има нужда от лесно достъпни доказани марки хранителни добавки. Затова и нашата мисия стана още по-обхватна. Водени от вашите препоръки и нужди, започнахме да разширяваме асортимента си с нови продукти, които липсват на пазара. Така освен рибените масла на Розита се появиха горивото на живота Морският фитоплнкон Oceans Alive 2.0., лесноусвоимият магнезий ЕASE, биоактивния В12 на Garden of Life, а отскоро и уникалните колаген и желатин на Great Lakes. И въпреки бюрокрация и митническите несгоди смятаме да продължаваме да доставяме истинска храна за цялото семейство, защото в този вече глобалозиран свят е непростимо да нямаме право да има избор и достъп до доказани хранителни добавки.
В този ред на мисли, ви призоваваме, ако имате нужда и идея от качествен продукт, който не присъства на пазара в България, пишете ни! От там поемаме ние с нужните проучвания и консултации с експертите, с които работим. Ако проверката докаже качеството на продукта и нуждата от него, ще направим всичко по силите си той да достигне до вас.

Нашата мисия е Истинска храна за цялото семейство!

 

Кремена Димитрова,

Сравнение на продукти