Тестове Ratfish oil

Хранителни данни от независимо аналитично изследване

Масло съдържа широк спектър от естествено срещащи се мастни киселини, мастноразтворими хранителни вещества, антиоксиданти и биологично активни алкилглицерол липиди. Всяка доза (10 капки / 0.5 мл) предоставя тези натурални вещества (Посочените стойности са минимални стойности) #:

  • Vitamin D3:средно 475 IU (за чаена лъжичка = 4750 IU)
  • Vitamin A: трудно измеримо поради необичайния липиден състав на рибеното масло от Европейска химера.
  • Vitamin E:22 mg.
  • Vitamin K2:тестването на K2 в морски масла все още не е точно и затова продукът
    не е тестван за този витамин.
  • Цялата гама мастни киселини: омега 3, 4, 6, 7, 9, 11,
    и др.
  • Общо n-3 PUFA:27 mg.
  • EPA:2 mg.
  • DHA: 8 mg.
  • Общо n-6 PUFA:11 mg.
  • Фитостероли:кампестерол, стигмастерол и ∆5-авенастерол.
  • Алкилглицероли: стойностен диапазон 4 –
    30%. Рибеното масло от черен дроб на Европейска химера има много необичаен
    липиден състав, защото е изключителен източник на редки биологични липиди,
    наречени Алкилглицероли. Изследванията показват, че тези липиди имат различни
    физиологични ползи, включително имунностимулиращи свойства. Много
    вероятно е, много от ценните свойствата на маслото от Европейска химера,
    да се дължат на присъствието на алкилглицеролите.
Тъй като Rosita RFO e 100% непреработено масло нивата на хранителните вещества могат да варират, в съответствие с естествените сезонни и географски особености. Rosita НИКОГА не добавя или отнема вещества от маслата, които произвежда. Нивата са такива, каквито ще намерите в черния дроб на “живата” дива риба.