Течни съставки:
- ½ чаша масло от кашу
- ½ чаша подсладител от корен от цикория (или захар по избор)
- ¼ чаша кокосово масло, разтопено и охладено
- 1 яйце
Сухи съставки:
- ½ чаша бадемово брашно
- ½ чаша Кето колаген на Great Lakes
- 1 супена лъжица кокосово брашно
- 1 ч. л. Бакпулвер
- ¼ ч. л. Сол
Прах от канела
- 1 супена лъжица захар по избор
- ½ супена лъжица канела
- В голяма купа разбийте всички течни съставки, докато не се смесят напълно.
- Добавете сухите съставки и разбъркайте докато не се смесят.
- Поставете тестото в хладилника за 10-15 минути, за да се охлади.
- Загрейте фурната на 250 градуса и подгответе хартия за печене.
- Пригответе праха от канела, като смесите добре двете съставки в малка купа.
- След като тестото се охлади, направете топки и оваляйте всяка топка в канелената смес. Поставете топчетата в тавата за печене, като разстоянието между тях да е 2-3 см и Леко притиснете леко всяко топче тесто, така че да стане като диск.
- Печете 10-11 минути или докато краищата започнат да стават малко по-тъмни.
- Оставете да се охлади върху листа за печене поне 5 минути, преди да го прехвърлите в друга чиния.
Съставки:
- ½ чаша боровинки
- ½ чаша ягоди
- ¼ чаша къпини
- ¼ чаша малини
- ½ банан
- ¾ чаша бадемово мляко (или мляко по избор)
- ½ чаша йогурт
- 2 лъжички Хидролизиран колаген с горски плодове
- Поставете плодове в торбичка и ги замразете за една нощ във фризер. Друг вариант е да закупите вече приготвена смес от замразени плодове.
- В блендер сложете всички съставки.
- Смесете до гладка консистенция.
Съставки:
- 2 супени лъжици захар по избор
- 2 супени лъжици разтворимо кафе
- 2 супени лъжици Хидролизиран колаген
- 2 супени лъжици вряща вода
- 1 чаша мляко
- ледени кубчета
- щипка канела
- Добавете кафето, захарта и врящата вода в купа и разбъркайте за около 2 минути.
- Добавете хидролизирания колаген и разбъркайте, докато стане гъста и пухкава смес.
- Напълнете чаша с кубчета лед, мляко и след това добавете сместа от разбитото кафе отгоре.
- Допълнете го с малко канела, разбъркайте и се НАСЛАДЕТЕ.
Съставки:
- 1 супена Телешки желатин
- ½ чаша кокосово мляко
- 1 2/3 чаша прясно мляко по избор
- 1/3 чаша агаве или кленов сироп
- 3 супени лъжици какао на прах
- ¼ ч. л. морска сол
- 1 ч. л. ванилия
- Добавете желатина и кокосовото мляко в купа и разбъркайте добре.
- В малка тенджера смесете агавето, какаото и морската сол и загрейте на средно слаб огън. Разбърквайте често и гответе около 7 минути или докато се стигне до стабилно подвижно балонче.
- Свалете от огъня и бавно изсипете какаовата смес върху желатина, като разбърквате, докато наливате.
- Добавете ванилията и продължете да бъркате, докато всичко се смеси добре.
- Поставете купата в хладилника за 20 минути (поставете кърпа отдолу, ако купата е все още гореща) и охладете за 20 минути.
- След 20 минути се покрива с капак и се оставя за 2 часа.
- Сервирайте!
Сухи съставки:
- 1 ½ чаша бадемово брашно
- ½ чаша Хидролизиран колаген с ванилия
- ½ чаша брашно от тапиока
- 1 ч. л. бакпулвер
- ¼ ч. л. сол
- ½ чаша лъжици шоколадов чипс
- 2 супени лъжици шоколадов чипс
Течни съставки:
- 3/4 чаша кокосова захар
- 4 яйца
- ¼ чаша кокосово масло, разтопено и охладено
- 2 ч. л. Ванилия
- Загрейте фурната до 250 градуса и подгответе тава за кекс, като намажете с масло дъното или сложите хартия за печене.
- В купа смесете всички сухи съставки (с изключение на шоколадови чипове), докато се смесят добре.
- В друга купа смесете всички течни съставки.
- Разбъркайте съставите от двете купи, докато не се смесят добре.
- Разбъркайте ½ чаша шоколадов чипс в тестото и изсипете в подготвената тава.
- Залейте с допълнителните 2 супени лъжици шоколадов чипс и печете в продължение на 50 минути или докато кекса стане златисто кафяв.
Съставки:
- 2 с. л. Хидролизиран колаген
- 3/4 ябълки
- 1/2 замразени банани
- 1/4 авокадо
- 1 чаша спанак
- 1/8 ч. л. смляна канела
- 3/4 чаша ванилово кокосово мляко
- 5-6 кубчета лед
- Комбинирайте хидролизиран колаген, ябълка, замразен банан, авокадо, спанак, канела, мед и кокосово мляко.
- Разбъркайте до гладка смес.
- Добавете кубчета лед.
- Разбъркайте до гладка смес.
- Сервирайте и се насладете!