Меню

Съставки:

  • 100 г настъргани моркови
  • 20 г Хидролизиран колаген RealFood
  • 20 г кокосово масло
  • 30 г кокосов тахан
  • 20 г кокосови стърготини
  • канела, джинджифил, сол
  1. Всичко се смесва в купа до хомогенна смес и се оформят малки топчета.
  2. Може да ги оваляте в кокосово брашно или стърготини. Охладете за няколко часа в хладилник.
  3. Могат да се съхраняват и във фризер.

Барчета:

  • 30 г кокосови стърготини
  • 30 г кокосово брашно
  • 30 г кокосов тахан (крем)
  • 30 г кокосова вода / мляко
  • 30 г кленов сироп
  • 20 г Хидролизиран колаген RealFood

Шоколадов топинг:

  • 20 г рожков или какао
  • 30 г кокосово масло
  1. Всички съставки се смесват в купа до хомогенна смес
  2. Оформя се като правоъгълник върху фолио или хартия за печене и се оставя във фризер
  3. След като е стегнало леко - половин / един час, в купичка се разбърква рожков с кокосово масло и кокосовото блокче се полива с шоколадовата смес. Тя ще стегне бързо тъй като отдолу е студено
  4. Нарязва се с остър нож на квадратчета или като барчета и се оставя отново във фризер
  5. Подходящо е за директна консумация от фризера.

Съставки:

  1. Блендирайте всички съставки
  2. Сервирайте охладено

Съставки:

  • 2 супени лъжици захар по избор
  • 2 супени лъжици разтворимо кафе
  • 2 супени лъжици Хидролизиран колаген
  • 2 супени лъжици вряща вода
  • 1 чаша мляко
  • ледени кубчета
  • щипка канела
  1. Добавете кафето, захарта и врящата вода в купа и разбъркайте за около 2 минути.
  2. Добавете хидролизирания колаген и разбъркайте, докато стане гъста и пухкава смес.
  3. Напълнете чаша с кубчета лед, мляко и след това добавете сместа от разбитото кафе отгоре.
  4. Допълнете го с малко канела, разбъркайте и се НАСЛАДЕТЕ.

Съставки:

  • 1 супена Телешки желатин
  • ½ чаша кокосово мляко
  • 1 2/3 чаша прясно мляко по избор
  • 1/3 чаша агаве или кленов сироп
  • 3 супени лъжици какао на прах
  • ¼ ч. л. морска сол
  • 1 ч. л. ванилия
  1. Добавете желатина и кокосовото мляко в купа и разбъркайте добре.
  2. В малка тенджера смесете агавето, какаото и морската сол и загрейте на средно слаб огън. Разбърквайте често и гответе около 7 минути или докато се стигне до стабилно подвижно балонче.
  3. Свалете от огъня и бавно изсипете какаовата смес върху желатина, като разбърквате, докато наливате.
  4. Добавете ванилията и продължете да бъркате, докато всичко се смеси добре.
  5. Поставете купата в хладилника за 20 минути (поставете кърпа отдолу, ако купата е все още гореща) и охладете за 20 минути.
  6. След 20 минути се покрива с капак и се оставя за 2 часа.
  7. Сервирайте!

Съставки:

  1. Изпечете предварително сладък картоф като го сложите цял във фурната на 160-170 градуса за поне 40 минути и дори повече, най-често го правя от предната вечер и го използвам студен - така е по-лесен за оформяне
  2. Намачкайте картофа и добавете брашното и подправките. Съвсем лесно се оформя тесто, което дори не е лепкаво
  3. Върху хартия за печене оформете тънък блат с ръце
  4. Изпечете в предварително загрята фурна на 150-160 градуса за около 15 минути
  5. След това с помощта на дъска или чиния го обърнете. Върнете във фурната за около 10-тина минути, за да се запече и от другата страна
  6. На снимката е с намачкано авокадо, гъби и маслини, но може да добавите абсолютно всичко, дори доматен сос

* Не увеличавайте градусите на фурната, защото може да изгори бързо

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки