Меню

Течни съставки:

  • ½ чаша масло от кашу
  • ½ чаша подсладител от корен от цикория (или захар по избор)
  • ¼ чаша кокосово масло, разтопено и охладено
  • 1 яйце

Сухи съставки:

  • ½ чаша бадемово брашно
  • ½ чаша Кето колаген на Great Lakes
  • 1 супена лъжица кокосово брашно
  • 1 ч. л. Бакпулвер
  • ¼ ч. л. Сол

Прах от канела

  • 1 супена лъжица захар по избор
  • ½ супена лъжица канела
  1. В голяма купа разбийте всички течни съставки, докато не се смесят напълно.
  2. Добавете сухите съставки и разбъркайте докато не се смесят.
  3. Поставете тестото в хладилника за 10-15 минути, за да се охлади.
  4. Загрейте фурната на 250 градуса и подгответе хартия за печене.
  5. Пригответе праха от канела, като смесите добре двете съставки в малка купа.
  6. След като тестото се охлади, направете топки и оваляйте всяка топка в канелената смес. Поставете топчетата в тавата за печене, като разстоянието между тях да е 2-3 см и Леко притиснете леко всяко топче тесто, така че да стане като диск.
  7. Печете 10-11 минути или докато краищата започнат да стават малко по-тъмни.
  8. Оставете да се охлади върху листа за печене поне 5 минути, преди да го прехвърлите в друга чиния.

Съставки:

  1. Поставете плодове в торбичка и ги замразете за една нощ във фризер. Друг вариант е да закупите вече приготвена смес от замразени плодове.
  2. В блендер сложете всички съставки.
  3. Смесете до гладка консистенция.

Съставки:

  • 2 супени лъжици захар по избор
  • 2 супени лъжици разтворимо кафе
  • 2 супени лъжици Хидролизиран колаген
  • 2 супени лъжици вряща вода
  • 1 чаша мляко
  • ледени кубчета
  • щипка канела
  1. Добавете кафето, захарта и врящата вода в купа и разбъркайте за около 2 минути.
  2. Добавете хидролизирания колаген и разбъркайте, докато стане гъста и пухкава смес.
  3. Напълнете чаша с кубчета лед, мляко и след това добавете сместа от разбитото кафе отгоре.
  4. Допълнете го с малко канела, разбъркайте и се НАСЛАДЕТЕ.

Съставки:

  • 1 супена Телешки желатин
  • ½ чаша кокосово мляко
  • 1 2/3 чаша прясно мляко по избор
  • 1/3 чаша агаве или кленов сироп
  • 3 супени лъжици какао на прах
  • ¼ ч. л. морска сол
  • 1 ч. л. ванилия
  1. Добавете желатина и кокосовото мляко в купа и разбъркайте добре.
  2. В малка тенджера смесете агавето, какаото и морската сол и загрейте на средно слаб огън. Разбърквайте често и гответе около 7 минути или докато се стигне до стабилно подвижно балонче.
  3. Свалете от огъня и бавно изсипете какаовата смес върху желатина, като разбърквате, докато наливате.
  4. Добавете ванилията и продължете да бъркате, докато всичко се смеси добре.
  5. Поставете купата в хладилника за 20 минути (поставете кърпа отдолу, ако купата е все още гореща) и охладете за 20 минути.
  6. След 20 минути се покрива с капак и се оставя за 2 часа.
  7. Сервирайте!

Сухи съставки:

  • 1 ½ чаша бадемово брашно
  • ½ чаша Хидролизиран колаген с ванилия
  • ½ чаша брашно от тапиока
  • 1 ч. л. бакпулвер
  • ¼ ч. л. сол
  • ½ чаша лъжици шоколадов чипс
  • 2 супени лъжици шоколадов чипс

Течни съставки:

  • 3/4 чаша кокосова захар
  • 4 яйца
  • ¼ чаша кокосово масло, разтопено и охладено
  • 2 ч. л. Ванилия
  1. Загрейте фурната до 250 градуса и подгответе тава за кекс, като намажете с масло дъното или сложите хартия за печене.
  2. В купа смесете всички сухи съставки (с изключение на шоколадови чипове), докато се смесят добре.
  3. В друга купа смесете всички течни съставки.
  4. Разбъркайте съставите от двете купи, докато не се смесят добре.
  5. Разбъркайте ½ чаша шоколадов чипс в тестото и изсипете в подготвената тава.
  6. Залейте с допълнителните 2 супени лъжици шоколадов чипс и печете в продължение на 50 минути или докато кекса стане златисто кафяв.

Съставки:

  • 2 с. л. Хидролизиран колаген 
  • 3/4 ябълки
  • 1/2 замразени банани
  • 1/4 авокадо
  • 1 чаша спанак
  • 1/8 ч. л. смляна канела⁠
  • 3/4 чаша ванилово кокосово мляко⁠
  • 5-6 кубчета лед⁠
  1. Комбинирайте хидролизиран колаген, ябълка, замразен банан, авокадо, спанак, канела, мед и кокосово мляко.
  2. Разбъркайте до гладка смес.
  3. Добавете кубчета лед.
  4. Разбъркайте до гладка смес.
  5. Сервирайте и се насладете!
Сравнение на продукти