Хидролизиран колаген, твоят верен помощник в поддържането на естествената ти красота

Събуждаш се и бързаш за работа. Хапваш нещо малко. Пиеш кафе. В офиса имаш толкова много работа, че почти забравяш обяда. Поръчваш си сандвич на колегите. Вечерта се прибираш уморена и хич не ти се готви. Така стигаш до един момент, в който поглеждаш в огледалото, а от там те гледа жена със суха и подпухнала кожа, с уморен вид и фини линии. Осъзнаваш, че трябва да се грижиш повече за тялото си, но как? Имаш нужда от нещо, което да дава на тялото ти хранителни вещества, без да ти отнема много време и усилия. Тук на помощ идва Хидролизираният колаген. Ето защо той е твоят ценен помощник в борбата с признаците на стареене и защо той ще даде на косата, кожата и ноктите ти всичко, от което се нуждаят, за да бъдат красиви.
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КОЛАГЕНЪТ?
Известен като основният структурен протеин на тялото, колаген можеш да откриеш в почти всяка част от себе си: от мускулите и сухожилията до косата, кожата и ноктите. Неговата основна роля е да поддържа тъканите здрави и да подпомага бързото възстановяване на тялото. Именно затова той е наречен „лепило”, което ни държи цели, здрави и силни. За съжаление, с течение на времето, количеството колаген в тялото намалява и това се вижда най-добре в лицето на т.н. признаци на стареене:

- Кожата става суха и отпусната, появяват се бръчки, петна, целулит;

- Ноктите растат по-бавно и се чупят по-лесно;

- Косата се изсушава и изтощава.

КАК ХИДРОЛИЗИРАНИЯТ КОЛАГЕН ЩЕ МИ ПОМОГНЕ?
Доказано е, че с напредването на възрастта колагенът в организма започва да намалява. Видимо това се вижда чрез отпуснатостта на кожата, появата на бръчки, стрии, петна и целулит. Те се получават, защото липсата на колаген води до липса на еластичност и изтъняване на кожата. Така, когато кожата е по-тънка, тя е по-лесно податлива на вредното влияние на околната среда, което допълнително влошава състоянието й.Ежедневно приеман, хидролизираният колаген осигурява на тялото нужната доза „лепило”, което да го държи във форма. Редовният прием на хидролизиран колаген (поне 8 седмици) води до:


-  Подобряване на еластичността и плътността на кожата;
-  Повишаване на цялостната хидратация на тялото;
- Кожата става нежна и млада;
- Косата е по-плътна и здрава;
- Ноктите растат по-бързо и се чупят много по-малко.  

КАК ДА ГО ПРИЕМАМ?
Приема на Хидролизираният колаген е едно от най-лесните неща, които ще имаш да свършиш през деня. Просто го добави в любимата си напитка и готово. А, ако ти се експериментира, можеш да го добавиш дори в смутито си или в любимата си салата. Нужни са ти само 2 мерителни лъжички от него дневно, за да си спокойна, че „подхранваш” тялото си с нужната доза колаген.Поръчай още днес своя хидролизиран колаген и дай на косата, кожата и ноктите си грижата, от която се нуждаят.
лв
63.00
 
лв
лв
2.00
 
лв