Меню

Какво е Хидролизиран Колаген

GREAT LAKES GELATIN

Протеините са основен градивен елемент на живите клетки. Те изпълняват структурни, защитни, транспортни, регулаторни и други функции в тях. Хидролизираният колаген е белтък в съединителна тъкан на бозайниците, извлечен от желатинов протеин, при който размерът на молекулите е намален чрез хидролиза на пептидните връзки в желатиновите молекули.

В съвременната медицина хидролизираният колаген е определян като мощен агент в борбата със стареенето. GREAT LAKES GELATIN е уникален в своята аминокиселинна структура, поради значително по-високите количества глицин, лизин и пролин в сравнение с всяка друга хранителна добавка с протеини.

Производственият процес включва деминерализация, екстракция на колагена от желатин, ензимна хидролиза, йонен обмен, филтрация, изпаряване, стерилизация и сушене. Добит по този начин, ползите за здравето се увеличават многократно.

Защо Колаген?

Ползи за здравето

Хидролизиран колаген от свободно пасищни говеда GREAT LAKES GELATIN е уникалната комбинация от аминокиселини в концентрирани нива, които забавят процесите на стареенето и поддържат:

Здравето на костите и ставите

Сияен вид на  кожата

Плътна и здрава коса

Красиви, нечупливи нокти

Помага за изграждането на мускули

Редуцира целулита

ЗАЩО КОЛАГЕНЪТ Е СУПЕР ВАЖЕН ПРИ ФИЗИЧЕСКИ НАТОВАРВАНИЯ?

Ако спортуваш редовно вероятно знаеш, че не само тренировките са от значение. Хранителният режим и добавките, които приемаш след физическо натоварване са толкова важни, защото подпомагат възстановяването на мускулите и ставите. Кой е най-добрият начин за тялото ти да поддържа твоята сила и издръжливост? Включи хидролизиран колаген от пасищни животни в ежедневното си меню.


Колагенът е най-богатият протеин в човешкото тяло и основен градивен елемент на костите, ставите и съединителната тъкан.

Какво се случва в твоето тяло, когато приемаш колаген след тренировка?

  • ВЪЗПАЛЕНИЕТО В МУСКУЛИТЕ НАМАЛЯВА
  • СТАВИТЕ ТИ СА ПОДСИЛЕНИ
  • ВЪЗМОЖНОСТТА ОТ ТРАВМИ НА СУХОЖИЛИЯТА НАМАЛЯВА
  • ИЗГАРЯШ ПО-ЕФЕКТИВНО ТЕЛЕСНИТЕ МАЗНИНИ
  • ПОДДЪРЖАШ АЗОТНИЯ БАЛАНС В КЛЕТКИТЕ


GREAT LAKES GELATIN е 100 % чист протеин от свободно отглеждани пасищни животни

Помага за изгарянето на мазнини и изграждането на мускули

Редуцира целулита

Прави косата по-плътна и здрава

Ноктите растат по-бързо и се чупят по-малко

Кожата става нежна и млада

Подобрява еластичността и плътността на кожата

Защо Колагенът на Great Lakes Gelatin?

Хидролизиран колаген е колаген извлечен от желатинов протеин, в който размерът на молекулите е намален чрез хидролиза на пептидните връзки в желатиновите молекули.

Процесът на неговото производство минава през: деминерализация, екстракция на колагена от желатин, ензимна хидролиза, йонен обмен, филтрация, изпаряване, стерилизация и накрая сушене.

С това и ползите от приемането на хидролизиран колаген се увеличават многократно в сравнение с обикновен колаген.

Наскоро отслабнали


Избегни отпуснатата кожа

Спортуващи


Възстановява мускулите и ставите

Грижещите се за красотата си


Заздравява ноктите, косата и подобрява еластичността на кожата


Ето какво казват опиталите Колаген

Кой е производителя?

Притежателите на ранчо в районите на Кордоба, Росарио и Мендоса, предоставят на Great Lakes Gelatin материал, с който да създадат висококачествен хидролизиран колаген.  

Неговото качество идва от фактът, че стадата обикновено се местят на високо в планината, където пасат свободно на естествени пасища. Именно заради това,  стриктните тестови стандарти установяват,че в колагена или желатина на Great Lakes Gelatin никога не се откриват инсектициди, пестициди, хербициди, стероиди, антибиотици или хормони.


Често Задавани Въпроси

Как се извършва доставката на Колаген?

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт до офис или адрес. 

За какво време се извършва доставката?

Доставката се извършва за 1 работен ден. Например, поръчваш в понеделник до 17:30 и на следващия ден, ще можеш да вземеш поръчката си.

Каква е цената на доставката?

 Всички поръчки над 100 лв. ползват безплатна доставка. За поръчки под 100 лв. доставката е около 4.50 лв. за доставка до офис и около 7.50 за доставка до адрес.

Каква е препоръчителната дневна доза за приемане на колаген?

12гр. или 2 супени лъжици. Дози в една опаковка: 38бр.