Съхранение

Поръчваме продукта вече 3-та година. Винаги се изпраща бързо, в специална опаковка, в която да стои охладен. Отделно има достатъчно ясни инструкции за употреба. Самият продукт е изключително добър, качеството си остава на ниво. Препоръчвам!

Антонина Дединска

Изключително добър продукт

Страхотен продукт. Невероянто отношение към клиента. Бърза доставка. Препоръчвам на всички, който не може да приема, маслото в течната му форма. Оказа благоприятно и видимо въздействие на здравословното състояние и на мен и на съпруга ми. От повече от една година е част от менюто ни.

Vesela Tisheva

Страхотен продукт

Много съм доволна. Поръчах маслото за малкия ми син след много опити с други марки. Получих поръчката си още на следващия ден,а рибеното масло беше опаковано с охладител и изолация по най-висок стандарт - нещо, което се случва изключително рядко. Със сигурност ще поръчам пак.

Петя

Добър продукт

3_1
Правилното съхранение е изключително важно за запазване на хранителните свойства на маслото. Светлината и топлината ускоряват скоростта на окисляване. Когато използвате продукта, дръжте го далече от директни източници на топлина и слънчева светлина. Веднага след като си закупите маслото го приберете в хладилник, ако възнамерявате да го консумирате относително скоро. При по-дълъг период на консумация, неотворените бутилки могат да се съхраняват във фризер за удължаване на трайността и добрите хранителни свойства на продукта. Веднъж след като отворите бутилката, консумирайте маслото в рамките на 2-3 месеца. Най-общо казано, съхранявайте продукта на тъмно и студено. При съхранение в хладилник или фризер течността може да помътнее и да се сгъсти, но това не трябва да ви притеснява. Преди употреба просто разклатете леко бутилката.

Течното рибено масло трябва да се съхранява тъмно и студено. Срокът на годност е различен при видовете съхранение:

във фризер: 3 години
в хладилник: 1 година
след отварянето му: 3 месеца.
Това не важи за капсулите.