КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХИДРОЛИЗИРАНИЯТ КОЛАГЕН?

Хидролизираният колаген има първостепенно значение за структурната цялост и пълноценно дългосрочно функциониране на организма ни. Той е извлечен от желатинов протеин от пасищни животни, като процесът по превръщане на колагена в хидролизирана форма се осъществява чрез хидролиза (разпадане) на пептидните връзки на по-малки молекули. Това позволява неговата бионаличност да се увеличи, а разграждането от организма да бъде много по-ефективно.

KAК СЕ ПОЛУЧАВА ХИДРОЛИЗИРАНИЯТ КОЛАГЕН?

Крайният продукт (хидролизиран колаген) е по-бионаличен, съответно по-бързо и ефективно достига до местата, на които е необходим. Организмът усвоява много по-бързо и лесно хидролизираната форма на колагена. Той притежава уникална аминокиселинна структура, като съставът на аминокиселините е по-висок от колкото на не хидролизирания  колаген. 

Какво се случва с колагена, докато остаряваме?

С възрастта тялото произвежда все по-малко колаген, а съществуващият такъв се разгражда все по-бързо. Също така с течение на годините колагенът намалява своето качество.

Жените изпитват значително намаляване на производството на колаген след менопаузата. Нормално е всеки да усеща симптоми на спад в производството на колаген – процес, който започва след 25-годишна възраст, но се усеща по-осезаемо след 40-ната година.

arrow_right_alt   Плъзни
Before
After
ПОЛЗИ ОТ КОЛАГЕНА
лв
63.00
 
лв