Тестове

Страхотен продукт. Невероянто отношение към клиента. Бърза доставка. Препоръчвам на всички, който не може да приема, маслото в течната му форма. Оказа благоприятно и видимо въздействие на здравословното състояние и на мен и на съпруга ми. От повече от една година е част от менюто ни.

Vesela Tisheva

Страхотен продукт

Поръчваме продукта вече 3-та година. Винаги се изпраща бързо, в специална опаковка, в която да стои охладен. Отделно има достатъчно ясни инструкции за употреба. Самият продукт е изключително добър, качеството си остава на ниво. Препоръчвам!

Антонина Дединска

Изключително добър продукт

Много съм доволна. Поръчах маслото за малкия ми син след много опити с други марки. Получих поръчката си още на следващия ден,а рибеното масло беше опаковано с охладител и изолация по най-висок стандарт - нещо, което се случва изключително рядко. Със сигурност ще поръчам пак.

Петя

Добър продукт

Аналитични тест резултати за Rosita екстра-върджин масло от черен дроб на Треска (EVCLO).Показаните хранителни резултати (мастноразтворими витамини, стероли и мастни киселини) илюстрират типичните стойности (обхват), получени от аналитичните тестове в следните институти: 
  • NIFES (National Institute of Nutrition and Seafood Research) [20/12/2010] 
  • ALS Food & Pharmaceutical (Великобритания) [10/10/2012] 
  • Eurofins Food Testing [19/02/2013] 
  • Rosita EVCLO е тествано [15.07.2011] от производителя и в ECO-Marine в био лабораторията (Norwegian Aquaculture Research Institute, Fisheries and Aquaculture Research/ Норвежки институт за изследване на храните, рибарството и аквакултирите) , който специализира в суровите морски материали и продукти. Проект номер (C3937). 
  • Nutrition Analytical Service (NAS), Institute of Aquaculture, University of Stirling, Scotland, United Kingdom [15/11/2013]. 

Тест за замърсители

Всички партиди от екстра-върджин маслото от черен дроб на треска се проверяват за тежки замърсители от океана. Резултатите от последните тестове, извършени от EUROFINS и BDS. Тестовете за всяка една партида може да намерите на сайта на Rosita.