Z4A0183

Кои сме ние?

Българска семейна компанния

Ние сме RealFood и при нас ще откриеш клинично тествани и сертифицирани хранителни добавки, които се произвеждат на малки партиди, както и натурални продукти, които не вредят на теб и на природата.

Нашата история

Годината е 2016-та и всичко започва с любовта към едно дете – Симона, дъщерята на Павел и Кремена.

Като всяка майка, Кремена е изправена пред предизвикателство – да открие най-доброто рибено масло, богато на Омега-3 мастни киселини, за 1-годишната Симона, която отказва да приема адаптирано мляко, а кърмата на майка й е вече на привършване. „След няколко нощи на търсене и сравняване заключих че истински качествено рибено масло в България няма.

Тогава от статия на статия попаднах на EVCLO! Поръчах го, но не исках всеки път да го чакам от чужбина. Желанието ми беше да го препоръчам и на мои приятелки. Затова реших, че Rosita EVCLO трябва да съществува и на българския пазар. Трябва да имаме лесен достъп до тази храна, безценна за здравето на цялото семейство.“, споделя Кремена.

Оказва се, че в България и на Балканите много качествените продукти на водещи световни компании липсват. А търсене има. Водени от нуждите на нашите клиенти, постепенно разширихме портфолиото си, като през 2021 г. създадохме и наша марка премиум хидролизиран колаген.

Павел се посвещава на RealFood от самото начало. Кремена остава в корпоративния свят още 5 години, но от края на 2022 г. вече е активна част от порасналия екип на RealFood. Зад RealFood стои малък, но компактен екип от хора, които обичат това, което правят, и го правят добре, от сърце и душа. Всички заедно обединяваме усилията си в мисията на RealFood.

Ако има качествен продукт, който те интересува, но не го откриваш на българския пазар, пиши ни!
1_20230323_142924430_iOS
3_collagen

Запознай се с нашия отбор

pavel
Павел
Съосновател
Павел е гръбнакът на RealFood и човекът, за който няма невъзможни неща! Ако нещо все още не е измислено, Павел бързо ще намери начин да го направи. Неговата страст са дигиталният маркетинг и предизвикателствата, а най-много обича да предизвиква себе си. Павката играе скуош и практикува йога. Когато има повече свободно време, бързо бяга от големия и шумен град, за да се порадва на спокойствие сред природата. За него RealFood e мисия и начин на живот.
kremena
Кремена
Съосновател
Кремена е вдъхновяваща, целеустремена, дипломатична и много открита в общуването си с хора. Тя обича да чете и да пътува, а истинската й дарба е на откривател – винаги намира решения, таланти и изключителни продукти! Освен съосновател и управител на RealFood Кремена е начело на маркетинг екипа. Заедно със съпруга си Павел тя отговаря за стратегическите партньорства и бизнес развитието на семейната компания. Според Кремена RealFood e автентична, цветна и все още има много какво да покаже!
valq
Валерия
Маркетинг експерт и графичен дизайнер
Валя е креативен и амбициозен перфекционист, който умее да създава всичко от нулата. Идеалните качества за маркетинг специалист и графичен дизайнер в RealFood! Tя обича да си почива на морето, да пътува, да чете, да опитва нови храни и да научава нови неща. Благодарение на нея печатните и дигитални материали на RealFood са красиви и грабващи. За нея средата в RealFood e интресна, иновативна и бързоразвиваща се. Да, така е. И нейният принос за развитието на компанията е значителен.
jlu
Юлиан
Видеограф
Юлиан е много отговорен и креативен киноман, ангажиран с аудио и видео съдържанието в RealFood. Винаги можеш да разчиташ на него, ако ти се гледа хубав филм или сериал. Освен, че е страстен киноман, Юли обича да се разхожда безцелно обмисляйки свежи идеи, стига в ушите му да звучи хубава музика. Най-добър е в създаването – снима, монтира, добавя ефекти и прави всяка история още по-вълнуваща и интригуваща. За Юли RealFood е иновативно, здравословно и интересно място, така че пътешествието му с екипа тепърва предстои.
borqna
Боряна
Маркетинг експерт и ПР
Боряна е специалист по ПР и дигитален маркетинг и в RealFood e магьосникът на Социалните медии. Тя е любопитен пътешественик и обича да се запознава с нови хора. Така Бо черпи вдъхновение, за да създава: интригуващо съдържание, любопитни колаборации и успешна партньорства. Бо е заразителна с ентусиазма си! Тя прелива от енергия и нови идеи, а изграждането на работещи концепции е любимото й хоби. Според нея RealFood е развиваща се, гъвкава и вдъхновяваща, а Бо е неизменна част от растежа на компанията.
beti
Елизабет
Връзки с клиенти
Бети е активна, сръчна, отговорна и щастлива! Тя обича да тича, да танцува и да готви вкусно, с което искрено радва хората около себе си. Благодарение на Бети твоите поръчки са приети веднага, подготвени навреме и изпратени коректно до посочения адрес. Тя уважава лоялността на RealFood към своите служители, клиенти и партньори и споделя постоянния стремеж на екипа към усъвършенстване.
toni
Тони
Връзки с клиенти
Тони - нашият забавен, но много отговорен оптимист, който е добър във всичко, с което се захване! Хобитата й са да събира бирени капачки, да рисува, да преподава фехтовка на деца и да измисля нови начини да разсмива екипа. Ролята й в RealFood е да подготвя пратките и да ни разведрява с нестихващото си чувство за хумор. За Тони RealFood в три думи- развитие, екип и мисъл за здравето! Благодарим ти за усмивките, Тони!
mila
Мила
Копирайтър
Мила e усмихнат мечтател, който получава вдъхновение от всичко около себе си. За нея RealFood е прекрасна възможност да разгръща потенциала си всеки ден. Тя обича да чете, да разговаря с интересни личности и да превръща емоциите си в интригуващо съдържание. Освен в текстовете на RealFood, мислите на Мила оживяват и под формата на поезия и разкази. За нея творчеството няма граници, а завладяващите истории са на всеки ъгъл и във всеки поглед.