Доброто здраве започва през устата ти.

Първата в света изработена от зъболекар система за цялостно здравно обслужване на устната кухина. Усмихвайте се със здрави зъби и венци. Формулите на Dr. Hisham's използват лечебните свойства на новозеландски, австралийски и европейски растителни съставки, органични масла и жизненоважни био-минерали, които са напълно натурални, като същевременно елиминират всички ненужни вредни токсини.

ПРОИЗВЕДЕНО В НОВА ЗЕЛАНДИЯ

Задайте си този въпрос: "Ами ако продуктите за грижа за устната кухина всъщност са здравословни добавки; физиологично предпазващи и естествено хранителни за тялото? Кои продукти могат да бъдат безопасни, и време ли е да спрем да използваме препарати, абразиви, дразнители, токсини, които също така са опасни за околната среда? "
Продуктите на Dr. Hisham's са отговорите, създадени в професионални стоматологични клиники и магазини за биологични храни. Холистичната система за грижа за устната кухина работи чрез активно създаване на физиологично балансирана среда, която безопасно потиска лошите бактерии.Като един от първите им създадени продукти е серумът Vital за зъби, която е първата в света професионална пребиотична смес от органично кокосово масло, био какаово масло с теобромин, масла от NZ Manuka и чаено дърво, биоактивни растителни влакна, след което подсилена с основни био-минерали и веган витамини K2 и D3.

Активно почиства чрез разграждане на биофилма на плаката

Елиминира бактериите, причиняващи лош дъх

Eстествено избелва зъбите

Създава здравословен алкален орален баланс

Помага за предотвратяване на кариеси

Помага за предотвратяване на износването на зъбите от киселинна ерозия

Успокоява чувствителните зъби и възпалените венци

Помага за облекчаване на сухотата в устата (ксеростомия)

Екологични съставки

Еко опаковки за рециклиране

Без абразиви и токсини

Без алкохол или дразнители

Без SLS или перилни препарати

Без флуор и парабени

Няма нефтохимикали

Няма пластмасови микрозърна

Няма Триклозан

Без титанов диоксид

Без глутен, захар, захарин или аспартам

Без изпитвания върху животни или странични продукти