RealFood Collagen Complex с вит. С, хиалуронова киселина и цинк
Как се тества Rosita екстра-върджин маслото от черен дроб на треска?
Резултатите от тестовете за всяка партида на продукцията на Rosita са публикувани на техния уебсайт - www.rositarealfoods.com. Компанията подхожда сериозно към извършването на тестове и се обръща към редица водещи европейски институти за тестване на своите продукти, включително "Института по аквакултури" от Университета Стърлинг в Шотландия.
Рибените масла на Rosita се тестват за различни замърсители, включително органични и тежки метали, както и микробиологични замърсители. Резултатите от тези тестове отговарят на строгите стандарти на Европейската комисия и Световната здравна организация. Водите около Северна Норвегия, откъдето се добиват суровините за маслата на Rosita, са известни със своята чистота.
Как потребителите могат да разберат дали рибеното масло от дроб на треска е гранясало? Има ли промяна в миризмата, цвета или консистенцията?
Доверете се на сетивата си. Гранясалото масло има неприятен вкус и мирис. То определено оставя „дращещо усещане“ в задната част на гърлото. Освен това, гранясалият продукт може да предизвика стомашно-чревно разстройство, което за по-дълъг период от време да доведе до храносмилателни смущения.
Гранясалото масло е по-тъмно на външен вид, което е още един белег за разпознаване - в крайна сметка, вашите сетива ви казват, че рибеното масло е с влошени качествени показатели и следва да не го приемате.