Многократно награждаваните новозеландски натурални продукти за тяло и коса Raw Nature са вече в България. 100% нетоксични съставки и биоразградима картонена опаковка.Новозеландско масло от Манука, кокосово масло, сода за хляб, прах от тапиока, каолинова глина, разнообразие от естествени аромати – 100% натурални съставки за дълготрайно и устойчиво действие, доказано добро за теб и за природата. Усети мощното действие на чистите етерични масла, които ти дават най-доброто от природата! Предимно ядливи съставки в рецепти, които съчетават традиционната медицина и науката в продукт от висока класа.
🌿 100% натурални и нетоксични съставки 

🐇 Веган и без тестове върху животни

💧 Продукти без вода

📦 Без пластмаса, алуминий или парабени

🌴 Не съдържа палмово масло

Натурални дезодоранти

Останете уверени и свежи през целия ден - естествено - с нашия дезодорант без алуминий. Новозеландското масло от Манука, кокосово масло, прах от тапиока и сода за хляб предотвратяват неприятната миризма и намаляват изпотяването, но не блокират потните ви жлези. Това не е антиперспирант! 100% натурални съставки за дълготрайно и безвредно за здравето ви действие.

Натурален балсам за устни

Искаш усмивката ти да заразява с настроение през целия ден? Търсиш натурален, устойчив балсам за устни, който да ги подхранва нежно и да не ги уврежда с изкуствени съставки и аромати? 


Raw Nature е с органичен състав и с растителен восък, естествен аромат и ще ти помогне да се чувстваш още уверена в красотата ти, без да вреди на твоето здраве и на природата.

Натурален сух шампоан

Погрижи се косата ти да изглежда чиста и с обем, дори и когато нямаш време за душ! 100% натурален сух шампоан, който подхранва скалпа и абсорбира 100% потта! Бързо решение за твоята красота, което не замърсява природата!

С каолинова глина и с натурално новозеландско масло от Манука, които осигуряват устойчива, безвредна грижа за красота и здраве! С 100% естествен аромат за дълготрайна свежест!

Натурални продукти в естествени опаковки

Продуктите на Raw Nature са опаковани в биоразградими картонени опаковки, подходящи за домашно компостиране. "Съблечената" опаковка (без етикет) може да се компостира. Raw Nature подкрепя екологични каузи и в производството и в употребата на продуктите се стреми към минимален отпечатък върху околната среда. Всички продукти са веган и не се тестват върху животни. С Raw Nature вие се грижите по най-добрия начин за здравето и красотата си със силата на природата, без да й вредите.

Често задавани въпроси

Дезодорант
Сух шампоан
Дезодорантът ми е залепнал/заседнал.

Ако ви е трудно да избутате нагоре дезодоранта, или е залепнал/заседнал, и не иска да се отлепи, опитайте следното:

1. С капака на тубата разтъркаляйте дезодоранта върху твърда повърхност. Това трябва да разхлаби/ освободи дезодоранта от вътрешната обвивка на тубата и да може да се избута нагоре.

2. Ако дезодорантът е особено труден за изваждане, дори след потъркаляне върху твърда повърхност, обърнете тубата с капака надолу и натиснете с двата си палеца основата, за да я освободите. Би трябвало да се получи.

Избутах твърде много дезодорант и той не се връща обратно.

Ако натиснете твърде много, не използвайте ръката си, за да я натиснете обратно надолу, а просто почукайте дъното на тубичката върху твърда повърхност, докато тя се върне до първоначалния си размер.

Колко дезодорант да използвам?

Избутайте нагоре дъното на тубата, за да се покаже около 1/4 см от продукта. Нанесете 1-2 потупвания върху чиста подмишница, без добавен аромат от парфюм или друг продукт.

Дезодорантът ще оцвети ли дрехите ми?

Не, не и ако използвате само по 2-3 прокарвания от дезодоранта на всяка подмишница. Кожата може да абсорбира само толкова продукт, колкото й е нужно, затова препоръчваме да използвате 2-3 прокарвания от дезодоранта на всяка подмишница. Повече от това кожата не може да го абсорбира, така че той се утаява върху кожата и след това може да се окаже върху дрехите ви. Ако прекалите с нанасянето, избършете излишъка или ако остатъците попаднат върху дрехите ви, използвайте суха кърпа, за да ги отстраните. Методът на сухото търкане действа само върху пресни петна от дезодорант. За по-стари петна препоръчваме да използвате бял оцет, за да ги отстраните.

Какво да правя, ако дезодорантът се разтвори?

Просто избутайте основата на дезодоранта нагоре, за да се срещне с кожата ви, задръжте я там и прокарайте 1-2 пъти.

Дезодорантът има дупка или пукнатина в средата.

Това не е повод за притеснение. Не става въпрос за дефектен продукт, а за наука! Продуктите се изливат горещи, така че при охлаждането им продуктът се намества, което понякога води до появата на дупка в центъра на тубата. Не получавате по-малко продукт заради дупката, тъй като ние проверяваме теглото на всеки произведен продукт.

Кога трябва да нанасям дезодоранта?

Най-добре е да се нанася сутрин след душ. Действа много добре, ако се прилага всеки ден. Издържа до 12 часа, но ако тренирате или преминавате през преходна фаза, може да се наложи да използвате по-често. Вижте по-долу за преходната фаза. *Използването на естествен дезодорант може да отнеме до 4 седмици, докато започне да действа, особено ако сте използвали търговски антиперспирант.

Ще се приспособи ли тялото ми към естествения дезодорант и колко време ще отнеме това?

* Ето какво да очаквате при първия преход:

Седмица 1: Отначало всичко върви добре.

Седмица 2: Бактериите на подмишниците започват да се променят, може да забележите миризма при подмишниците. Повечето хора се отказват на този етап, мислейки, че не работи за тях. Но бъдете търпеливи.

Седмица 3: Бактериите на подмишниците започват да се балансират.

Седмица 4: Вече трябва да сте се адаптирали напълно.

Как се използва сухият шампоан?

●Начин на приложение чрез разклащане: Нежно разпръснете малко количество сух шампоан директно в корените. Изчакайте 30 секунди, докато маслата абсорбират пудрата. Масажирайте с пръсти, разрошете и оформете косата си както обикновено.

●Начин на приложение с четка: Отсипете малко количество сух шампоан в капака на контейнера. Вземете голяма пухкава четка за грим и я потопете в пудрата, внимателно изтръскайте излишната пудра, след което нанесете върху корените. Изчакайте 30 секунди и оформете косата.

●Метод на приложение „През нощта“: Нанесете, както е описано по-горе (по един от двата начина), преди да си легнете, и ще се събудите с по-чиста коса.

Съвети

Съвети за дезодорант

●Нанесете върху чисти подмишници. Най-добре е да се нанася сутрин след душ или да измиете подмишниците си със сапун и топла вода, преди да нанесете.

●Използвайте го ежедневно. Нанасяйте всеки ден и толкова често, колкото смятате, че е необходимо, особено ако сте били на фитнес/спорт.

●Какво да правите, ако дезодорантът омекне? Ако времето е горещо и дезодорантът ви омеква, поставете го в хладилника, за да се втвърди.

●Какви са белите петънца в горната част на дезодоранта? Ако дезодорантът ви има бели петънца отгоре, това е от магнезиевия прах, който го прави изключително ефективен.

Съвети за балсам против насекоми

●Повече значи повече! Избутайте леко нагоре от дъното на тубата, за да се покаже 1/2 см от продукта и да покриете възможно най-много кожа. Ако сте забравили да нанесете балсама за открито и насекомо ви ухапе, втрийте го върху ухапването. Нанесете го навсякъде, където има вероятност да бъдете ухапани: глезени, ръце, стъпала и т.н.

●Не се страхувайте – комарите може да жужат около вас, но няма да хапят - просто се уверете, че сте покрили ЦЯЛАТА открита кожа. Използвайте върху вече ухапано място, за да го успокоите.

●Оставяйте го разпечатан до леглото си през нощта за допълнителна защита. Ароматът е много приятен дървесен и не е прекалено силен. Не съдържа вода, така че е идеален за носене в чантата ви.

●Използването на репелент тип „ароматна свещ“ без DEET може да отнеме известно време, за да свикнете, но си струва да се откажете от непреодолимата токсична миризма на спрейовете за отблъскване на насекоми, особено когато наоколо има храна.

Съвети за балсам за устни

● Може да се използва за краката си при протриване от обувки, за да спре образуването на мехури.

●Може да се използва при претретиране на кожичките.

●Втрийте в краищата на косата, ако изглежда суха или накъсана.

●Използвайте под червило, за да направите червилото по-малко матово/лъскаво.

Съвети за сух шампоан

●Може да се използва в обувки, за да придаде допълнителна свежест.

●Използвайте между бедрата или под бюста, за да абсорбирате потта.

●Използвайте като лек дезодорант или за освежаване при спешни случаи.