Преминаване към съдържанието

Лична история RealFood

22 Apr, 2024 314

RealFood 

Всяко начало крие своята история. Нашата история започна през далечната 2016 година, когато срещнахме затруднения с намирането и закупуването на качествено рибено масло за нашата дъщеря, която тогава се нуждаеше от прием на Омега-3 мастни киселини. Бидейки представители на корпоративния сектор, ние решихме, че ще се опитаме да направим по-достъпно за българския пазар най-доброто рибено масло – Rosita EVCLO . 

Днес брандът на RealFood е разпознаваем в цяла България – рибеното масло Rosita продължава да е лидер сред рибените масла на пазара, като помага на стотици хора да подсилят имунитета и концентрацията си, а продуктът, който сътворихме – хидролизираният колаген RealFood е част от рутината на много български жени над 30 години. Той се грижи за тяхната красота отвътре навън, като хидратира кожата, подсилва косата и ноктите и укрепва ставния хрущял.  Все по-често колагенът се среща като предложение за по-здрава и сияйна кожа на множество козметични салони, благодарение на партньорството ни с експертите в сферата.  

Истинската история 

Всичко започна през 2016 година, когато ние, Кремена и Павел, бяхме изправени пред предизвикателството да открием най-доброто рибено масло, богато на Омега-3 мастни киселини, за дъщеря ни Симона, която тогава беше на една годинка. Тя отказваше да приема адаптирано мляко, а кърмата на Кремена бе на привършване. В процеса на проучване разбрахме колко е трудно да се открият натурални, премиум добавки в България. Точно тогава попаднахме на Rosita EVCLO – най-качественото масло, добито след улова на дива риба треска. Двамата взехме решение, че ще пробваме да го внасяме, за да позволим и други майки и жени да имат достъп до висококачествена грижа.   

С малки стъпки и много усилия постепенно магазинът на RealFood сe превърна в разпознаваемо място сред поддръжниците на здравословния начин на живот в България и тези, които избират чистото рибено масло. Още от самото начало RealFood, дори със самото си създаване, е (с)мисъл за клиентите си - постепенно портфолиото на магазина се увеличаваше с още премиум продукти, които могат да бъдат намерени само тук. По-голямата част от тях са препоръчани от самите клиенти, които знаят и купуват добавките от чужбина. Освен рибеното масло Rosita, като фаворит сред асортимента ни с времето се утвърди и хидролизираният колаген Great Lakes - топ 3 хидролизиран колаген в световен мащаб. 

Как се появи хидролизираният колаген RealFood – продуктът, който помогна на хиляди хора да се справят с косопада, болките в ставите и проблемната кожа 

През 2021 година започнаха да се носят слухове, че малката американска семейна компания Great Lakes ще бъде купена от доста по-голяма. Бяхме сериозно притеснени какво ще се случи с най-търсения продукт в магазина – какво ще бъде качеството, ще можем ли да разчитаме на количества и как ще се осъществяват доставките до България. Брандът Great Lakes неведнъж е спирал доставки до Европа поради американския си произход и други затруднения от всякакво естество. Притесненията ни не бяха напразни и безсънните нощи ни дадоха отговор – роди се идеята да създадем собствена марка колаген.  

В началото не знаехме как точно ще се реализира това, но започвайки да търсим, отговорите идваха сами при нас. Щателното проучване ни срещна с един от най-големите производители на колаген в световен мащаб и след като се запознахме основно с него решихме, че това е нашият шанс – голяма компания, която може да гарантира с качество на суровината, има достъп до телета, отглеждани пасищно, и са налични достатъчно средства, с които да се извършват клинични проучвания с колагена.  

Започнахме работа в тази посока и така през октомври 2021 година на пазара се появи хидролизираният колаген на RealFood, който веднага стана любимец на клиентите ни. Те споделят как добавката се е превърнала в неизменна част от ежедневието им и е верен помощник в „борбата“ с различни проблеми. Добит от пасищни телета в екологично чистите райони на Бразилия, нашият колаген ефективно подобрява косопада и чупливите нокти, подпомага хидратацията, възстановява кожата и има положителен ефект при увреждането на ставния хрущял.  

Нашата мисия е основана на принципа, че клиентите ни заслужават винаги да бъдат с още една стъпка по-близо до своето оптимално здраве. Всекидневно полагаме усилия да подобряваме услугите си и точно заради това развитието на бранда не спира до тук. В момента се разработват още няколко продукта, които ще можете да изпробвате съвсем скоро, а през 2023 година стартирахме нов проект, чиято цел е да представя мнението на специалисти в сферата на здравето и здравословния начин на живот по различни проблеми и да информира аудиторията ни в дълбочина – нашият подкаст RealTalks. Очаквайте още много изненади от нас, които ще ви помогнат по пътя към вашето оптимално здраве. Имаме още какво да покажем!  

Нашите доволни клиенти – подарък за вложените усилия 

Сплотеният ни екип всекидневно влага страст, талант и вдъхновение, за да достигат до клиентите ни не само качествените хранителни добавки и проверената информация, но и най-важното – отношение и мисъл дори към най-малкия детайл. Обединени сме около идеята, че всеки човек заслужава внимание и специален подход и всеки, който ни се е доверил, трябва да получи не просто това, което е поръчал – той следва да усети грижата, с която подготвяме всяка една пратка ежедневно. Резултатите говорят сами за себе си, а ние сме щастливи, когато получаваме положителната обратната връзка. 

 

1
Free Gift