Преминаване към съдържанието

Безплатна доставка над 100 лв до офис на Еконт

Лична история RealFood

22 Apr, 2024 1234

RealFood 

Всяко начало крие своята история. Нашата история започна през далечната 2016 година, когато срещнахме затруднения с намирането и закупуването на качествено рибено масло за нашата дъщеря, която тогава се нуждаеше от прием на Омега-3 мастни киселини. Бидейки представители на корпоративния сектор, ние решихме, че ще се опитаме да направим по-достъпно за българския пазар най-доброто рибено масло – Rosita EVCLO . 

Днес брандът на RealFood е разпознаваем в цяла България – рибеното масло Rosita продължава да е лидер сред рибените масла на пазара, като помага на стотици хора да подсилят имунитета и концентрацията си, а продуктът, който сътворихме – хидролизираният колаген RealFood е част от рутината на много български жени над 30 години. Той се грижи за тяхната красота отвътре навън, като хидратира кожата, подсилва косата и ноктите и укрепва ставния хрущял.  Все по-често колагенът се среща като предложение за по-здрава и сияйна кожа на множество козметични салони, благодарение на партньорството ни с експертите в сферата.  

Истинската история 

Всичко започна през 2016 година, когато ние, Кремена и Павел, бяхме изправени пред предизвикателството да открием най-доброто рибено масло, богато на Омега-3 мастни киселини, за дъщеря ни Симона, която тогава беше на една годинка. Тя отказваше да приема адаптирано мляко, а кърмата на Кремена бе на привършване. В процеса на проучване разбрахме колко е трудно да се открият натурални, премиум добавки в България. Точно тогава попаднахме на Rosita EVCLOнай-качественото масло, добито след улова на дива риба треска. Двамата взехме решение, че ще пробваме да го внасяме, за да позволим и други майки и жени да имат достъп до висококачествена грижа.   

С малки стъпки и много усилия постепенно магазинът на RealFood сe превърна в разпознаваемо място сред поддръжниците на здравословния начин на живот в България и тези, които избират чистото рибено масло. Още от самото начало RealFood, дори със самото си създаване, е (с)мисъл за клиентите си - постепенно портфолиото на магазина се увеличаваше с още премиум продукти, които могат да бъдат намерени само тук. По-голямата част от тях са препоръчани от самите клиенти, които знаят и купуват добавките от чужбина. Освен рибеното масло Rosita, като фаворит сред асортимента ни с времето се утвърди и хидролизираният колаген Great Lakes - топ 3 хидролизиран колаген в световен мащаб. 

Как се появи хидролизираният колаген RealFood – продуктът, който помогна на хиляди хора да се справят с косопада, болките в ставите и проблемната кожа 

През 2021 година започнаха да се носят слухове, че малката американска семейна компания Great Lakes ще бъде купена от доста по-голяма. Бяхме сериозно притеснени какво ще се случи с най-търсения продукт в магазина – какво ще бъде качеството, ще можем ли да разчитаме на количества и как ще се осъществяват доставките до България. Брандът Great Lakes неведнъж е спирал доставки до Европа поради американския си произход и други затруднения от всякакво естество. Притесненията ни не бяха напразни и безсънните нощи ни дадоха отговор – роди се идеята да създадем собствена марка колаген.  

В началото не знаехме как точно ще се реализира това, но започвайки да търсим, отговорите идваха сами при нас. Щателното проучване ни срещна с един от най-големите производители на колаген в световен мащаб и след като се запознахме основно с него решихме, че това е нашият шанс – голяма компания, която може да гарантира с качество на суровината, има достъп до телета, отглеждани пасищно, и са налични достатъчно средства, с които да се извършват клинични проучвания с колагена.  

Започнахме работа в тази посока и така през октомври 2021 година на пазара се появи хидролизираният колаген на RealFood, който веднага стана любимец на клиентите ни. Те споделят как добавката се е превърнала в неизменна част от ежедневието им и е верен помощник в „борбата“ с различни проблеми. Добит от пасищни телета в екологично чистите райони на Бразилия, нашият колаген ефективно подобрява косопада и чупливите нокти, подпомага хидратацията, възстановява кожата и има положителен ефект при увреждането на ставния хрущял.  

Нашата мисия е основана на принципа, че клиентите ни заслужават винаги да бъдат с още една стъпка по-близо до своето оптимално здраве. Всекидневно полагаме усилия да подобряваме услугите си и точно заради това развитието на бранда не спира до тук. В момента се разработват още няколко продукта, които ще можете да изпробвате съвсем скоро, а през 2023 година стартирахме нов проект, чиято цел е да представя мнението на специалисти в сферата на здравето и здравословния начин на живот по различни проблеми и да информира аудиторията ни в дълбочина – нашият подкаст RealTalks. Очаквайте още много изненади от нас, които ще ви помогнат по пътя към вашето оптимално здраве. Имаме още какво да покажем!  

Нашите доволни клиенти – подарък за вложените усилия 

Сплотеният ни екип всекидневно влага страст, талант и вдъхновение, за да достигат до клиентите ни не само качествените хранителни добавки и проверената информация, но и най-важното – отношение и мисъл дори към най-малкия детайл. Обединени сме около идеята, че всеки човек заслужава внимание и специален подход и всеки, който ни се е доверил, трябва да получи не просто това, което е поръчал – той следва да усети грижата, с която подготвяме всяка една пратка ежедневно. Резултатите говорят сами за себе си, а ние сме щастливи, когато получаваме положителната обратната връзка.