Преминаване към съдържанието

Dr. Hisham's - първата професионална грижа за зъби и венци без отмиване

14 Jun, 2023 28

Първата в света холистична система за дентална грижа за възрастни и деца е разработена от зъболекари. Тя включва продукти за здравето не само на устната кухина, а и на цялото тяло.  

100% веган, кето, със съдържание само на органични и физиологично естествени съставки, продуктите за орална хигиена на Dr. Hisham's нямат нужда от отмиване. Те са живото доказателство, че всичко необходимо за здравето на зъбите и венците, вече съществува в природата. 

"Не е ли време да спрем да използваме препарати, абразиви, дразнители, токсини, които също така са опасни за околната среда? ", питат създателите на серията за професионална дентална грижа Dr. Hisham's, а отговорът им е без компромис в качеството. 

Революционни формули за дентална грижа, безопасни при поглъщане 

Кога съставките наистина имат значение? 

“Вярваме, че всичко, което слагаме в устата си, бързо прониква в организма. Затова правим продукти, които са добри за цялото тяло, не само за зъбите. ни”, казват идеолозите на бранда. 

Формулите на Dr. Hisham's неутрализират бактериите в устната кухина, които причиняват лош дъх, кариес и възпаления на венците, като в същото време изключват от състава си всички силни, но вредни за тялото вещества. 

“Искаме да сме сигурни, че не изтърквате зъбите си, не дразните венците си и не поглъщане токсини, докато активно се грижите за оралната си хигиена.”, споделят създателите на натуралната серия за дентална грижа. 

Продуктите на Dr. Hisham's използват лечебните свойства на новозеландски, австралийски и европейски растителни съставки, органични масла и жизненоважни био-минерали, които са напълно натурални и 100% ефективни за здравето на устната кухина.  

 Eдин от първите продукти за орална хигиена на Dr. Hisham's - серумът за зъби Vital, е и първата в света професионална пребиотична смес от органично кокосово масло, био какаово масло с теобромин, масла от Манука и чаено дърво и биоактивни растителни влакна. За финал формулата е подсилена с основни био-минерали и веган витамини K2 и D3. 

Друг забележителен продукт от серията Dr. Hisham's е серумът за деца до 5 г. - Baby Theeth Serum. Той успокоява възпалението на венците по време на растежа на млечните зъбки, почиства активно и създава здравословни навици на детето още в първите му месеци и годинки. Серумът е много подходящ и за възрастни, които страдат от сухота в устата, защото съставът му активира органичното производство на слюнка.  

Формулите за дентална грижа на Dr. Hisham's НЕ съдържат: абразиви, токсини, алкохол, дразнители, SLS, флуор, парабени, нефтохимикали, пластмасови микрозърна, триклозан, титанов диоксид, глутен, захар, захарин или аспартам, не са тествани върху животни. 

Продуктите за здрави зъби и венци на Dr. Hisham's са абсолютно безопасни при поглъщане. Всъщност дори не е необходимо да бъдат отмивани с вода, както обикновено правим с пастите за зъби. 

“Причината да използваме само естествени хранителни съставки за ВСИЧКИ наши настоящи и бъдещи продукти, е намерението ни те да са напълно безопасни при поглъщане. На практика никой друг продукт за орална хигиена не е проектиран по този начин.”заявяват стоматолозите, стоящи зад бранда Dr. Hisham's. и ние няма как да не се съгласим с това.  

Как продуктите за дентална хигиена на Dr. Hisham's се грижат за устната кухина? 

Натурални като произход и естествени като въздействие, формулите на Dr. Hisham’s за здрави зъби и венци, действат по два основни начина: 

- Неутрализират киселините, които разяждат и развалят зъбите. 

- Елиминират факторите, които създават благоприятна среда за развитие на бактерии, причиняващи възпаления в устата. 

Холистичната система за грижа за устната кухина на д-р Хишам създава физиологично балансирана орална среда. Тя безопасно потиска лошите бактерии и едновременно с това подхранва добрата биофлора, която защитава зъби, венци, лигавица, език и черва. 

Формулите скоро ще бъдат патентовани. Антимикробният им ефект е тестван спрямо антимикробното действие на други продукти, а как концентрацията на съответния продукт блокира развитието на бактериите и микробите в % можете да видите по-долу в графиките. 

 

Продуктите за венци и зъби на Д-р Хишам предлагат наистина революционно решение за по-безопасна и ефективна дентална грижа . Натуралната формула създава и поддържа алкална пробиотична среда, благоприятна за развитие на добрите бактерии в устната кухина.  

Естественият резултат е - здрава усмивка, зъби и венци, без това да ти вреди. 

 

 
1
Free Gift