Преминаване към съдържанието

Ето как да подобриш имунната си система, когато вирусите те обграждат от всякъде

09 Nov, 2018 22

РИБЕНОТО МАСЛО ROSITA EVCLO ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ ДА СЕ ПОГРИЖИШ ЗА ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН

Смяната на сезоните е коварно нещо за организма ти. Резките промени в температурите могат сериозно да разклатят имунитета ти.  А вредните навици и обездвижването само подсилват влиянието на средата върху организма ти. За да се справиш с това и да избегнеш сезонните вируси и настинки имаш нужда от едно нещо: силен имунитет.

ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ТОЙ Е НЕЩОТО, КОЕТО ЩЕ ТЕ ПРЕДПАЗИ И ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ ДА ОСТАНЕШ ЗДРАВ, КОГАТО ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ РАЗБОЛЯВАТ. НО КАК ДА ГО ПОСТИГНЕШ?

 

ЗДРАВОСЛОВНИ НАЧИНИ ДА ПОДОБРИШ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА

Най-важното нещо, ако искаш да имаш силен имунитет, е да избереш здравословен начин на живот. Изпълнението на общите насоки за добро здраве е най-добрата стъпка, която можеш да предприемеш, за да поддържаш естествено имунната си система здрава и силна. Всяка част от тялото ти, включително имунната ти система, функционира по-добре, когато е защитена от екологични атаки и е подкрепена от здравословни жизнени стратегии като тези:

  • Не пуши.
  • Включи в диетата си много плодове и зеленчуци.
  • Упражнявай се редовно.
  • Поддържай здравословно тегло.
  • Намали алкохола.
  • Осигури на тялото си поне по 8 часа сън на вечер
  • Вземи мерки, за да избегнеш инфекции, като миеш често ръцете си.
  • Опитай се да намалиш стреса.

ИСКАШ ПО-БЪРЗИ И СИГУРНИ РЕЗУЛТАТИ? ОПИТАЙ С ОМЕГА -3

Омега-3 мастни киселини са известни със способността си да насърчават организма да произвежда вещества, които засилват имунитета. По този начин, той успява по-лесно и бързо да се справи с инфекциите. Ето защо, ако искаш да имаш здрав имунитет и да избегнеш сезонните настинки, един от най-добрите начини да направи това, е като дадеш на тялото си нужното количество Омега-3 мастни киселини.

Рибеното масло Rosita Evclo е най-добрият и бърз начин да направиш това. С изцяло натурален произход, рибеното масло Rosita не просто помага на имунната ти система да бъде здрава. То се грижи за цялото ти тяло, благодарение на:

Омега-3 мастни киселини, които имат естествени противовъзпалителни свойства и подсилват организма като му помагат да се бори с вредното влияние на околната среда и вирусите.

 

Витамин D, който действа по-скоро като хормон в тялото, отколкото като витамин, тъй като оказва влияние върху функционирането на невротрансмитерите, здравето на сърцето и възпалителните реакции. Той предпазва организма ти от възпаления. Известно е, че ниските нива на витамин D могат да повлияят на способността на клетките в организма ти да се размножават и попълват, дефицитът на витамин D може да увеличи риска от заболяване. Ето защо е важно, ако искаш да имаш здрав имунитет, да осигуриш на тялото си достатъчно количество витамин D.

 

Витамин А, който е важен антиоксидант и намалява оксидативния стрес като по този начин намалява нивата на възпаление.

 

Тези три ключови съставки правят рибеното масло Rosita Evclo твоят най-ценен помощник в борбата със слабия имунитети сезонните настинки и вируси. Поръчай своето рибено масло още сега!

1
Free Gift