Преминаване към съдържанието

МЕТОДЪТ РОЗИТА™

08 Nov, 2018 16

Проследете специалния метод на компания Розита от самия улов на рибата до производствените съоръжения. Насладете се на девствената природа и на специалното отношение към маслата, клиентите и последователите на Розита!

КЛИМАТИЧНИ УСЛОВИЯ

Тъй като всички масла са чувствителни към слънчева светлина, температура и досег с кислород, Розита използва вътрешна среда. Пресните черни дробове и маслата не са излагат излишно на кислород, за да няма лош вкус, неприятна миризма или гранясване. Гранясването е следствие от излагане на светлина, кислород и температури над 10 градуса по Целзий / 50 градуса по Фаренхайт над определен период от време! В пресните рибни дробове този процес започва около 5-10 минути след улова на рибата. За „Розита“ всичко е въпрос на чистота и постоянно търсене на по-добри начини за следване на принципите на природата.

Нещо повече, имаме дори още по-добри новини за вас!

РЕГУЛАЦИИ

Благодарение на новите и по-строги европейски регулации в Норвегия и Европа, сега рибените масла трябва да се тестват два пъти за замърсители преди да бъдат пуснати на пазара. Ние приветстваме тези нови правила! Но те могат да имат и други страни не толкова добри последствия, свързани с цената и времето на производство.

Обикновено щом резултатите от тестовете са готови, започва бутилирането и целият процес трае около 4 седмици. Някои от тестовете изискват време и, за да се извлече най-доброто от ситуацията на помощ идва Методът Розита™, илюстриран на снимката. Методът е въведен в експлоатация преди 2 години.

Розита са направили всичко необходимо, за да са сигурни, че качеството на продуктите остава незастрашено по време на
процеса на изчакване за резултатите от тестовете. Компанията остава вярна на принципите си и спазва неотменно съществуващите разпоредби и закони.

Още в началото на 2014 година учени и специалисти по морски науки в Норвегия споделят с Розита, че имат страхотен продукт със срок на годност много по-дълъг, отколкото е отбелязан на етикета на бутилките.

(Те всъщност бяха удивени да видят и да разберат колко страхотни бяха продуктите ни на „Розита“ още тогава.)

Поради липсата на достатъчно ясни регулации и разпореди съществуват огромни измами с рибни и други масла и съществуването на Метода Розита е страхотна новина за потребителите и производителите на естествени и истински продукти в световен мащаб.

КАК ПРОИЗВЕЖДАТ ДРУГИТЕ

Знаете ли, че има европейски производители, които продават продуктите си като норвежки атлантически масла, крил и омега-3 продукти, дори когато те са купени на спот пазара на Тихия океан?

Много от тях дори продават морски 3-ти клас дълбоко преработени продукти с изкуствено създадени и добавени витамини и хранително съдържание, и всичко, което е необходимо, е да отговарят на новите строги европейски и норвежки регулации.

Знаете ли, че в природата има вариации в нивата на витамин А и D3 в рибните масла от черен дроб на базата на местообитанията на рибите, на сезоните и много други фактори?

Когато сте на „лов“ за продуктите с най-високи стойности, наясно ли сте, че това може да не е вярно или че съдържанието може дори да бъде изкуствено произведено и добавено?

Наистина ли е възможно да се намерят живи видове риба в нашата балансирана природа  винаги с едно и също съдържание на витамини?

Знаете ли също, че науката и изследванията са показали, че изкуствено произведените и преработените (небалансираните) продукти може да са вредни?

Самата природа винаги да търси баланс!

Ами четейки етикетите на някои от продуктите, дори може да намерите по-високи нива, отколкото в живата риба или в природния ресурс!

Може ли това да бъде балансиран продукт, добър за консумация от вас и за вашето храносмилане?

Втората илюстрацията може да ви подскаже отговорите на всички тези въпроси – може би се чудите къде ли ще свърши всичко това! Вие сте потребителите, имайте предвид и знайте! Вашият избор има значение – и това, което може да си купите, е това, което ще управлява този свят, винаги!

Методът Розита™ е начинът компанията да направи всичко възможно и да сподели с нас, читателите, последователите и клиентите, че етос и етика могат все още да съществуват в тази джунгла от морски продукти.

„Розита“ започва производството на чисти естествени рибни масла от черен дроб още през март 2010 г., за да покаже на света разликата. За в бъдеще компанията има още много да сподели и да разкрие, така че чувствайте се добре дошли да ни следвате и да споделяте нашите публикации.

Линк към оригиналната статия тук

 
1
Free Gift