Преминаване към съдържанието

Полента с гъби

18 Mar, 2024 15
Пролетта е на прага ни, а какво по-подходящо за това време от годината от ястие с пресен лук и гъби 😍 Представяме ти Полента с гъби и хидролизиран колаген 💙
 
Необходими продукти:
✅ 2 с. л. зехтин
✅ 1 скилидка пресован чесън
✅ 250 г гъби
✅ ¼ ч. л. сол
✅ черен пипер
✅ ¼ ч. л. червен пипер
✅ 10 г масло
✅ 500 мл мляко
✅ индийско орехче
✅ 120 г полента
✅ 150 мл вода
✅ ½ ч. л. сол
✅ 100 г пармезан
✅ 50 г масло
✅ 4 лъжици Хидролизиран колаген RealFood 💙
✅ Див лук
 
 
Начин на приготвяне:
Гъбите се запържват заедно със зехтина, маслото, чесъна и подправките. Отделно на котлон се смесват млякото, полентата, пармезанът, водата и подправките. Към готовата смес се прибавя колагенът. Полентата се гарнира с див лук.
 
1
Free Gift