Преминаване към съдържанието

RealFood подкрепя доброто

02 Dec, 2022 5

Ние сме семейна компания и вярваме, че успяваме, защото поставяме здравето и благоденствието на всички – екипа ни, нашите клиенти, на първо място. Това започва с качеството на продуктите, които предлагаме, и продължава с това, че се стремим да участваме в общото усилие да живеем по-добре. Но търсим нещо повече. Защото за нас е успехът е това, което Оскар Уайлд, е написал: „Можеш да съдиш за един човек по въздействието му върху неговите приятели“. А ние искаме да увлечем повече наши приятели и съмишленици в правенето на добро, което да достигне до тези, които са в нужда. В края на 2022 г. потърсихме кауза, която да отговаря на нашата мисия – за осигуряване на чиста и качествена храна на хора в нужда. Защото храната е споделяне, а ние искаме повече хора по празниците да усетят любов на трапезата си.

През декември се присъединяваме към каузата на фондация „Предай нататък“ – „Коледата възможна - осигури празничен обяд или вечеря на човек в дом за възрастни хора“. Мисията на Георги Малчев и Ваня Ананиева ни увлече, защото кара много възрастни в социални домове да се почувстват по-обичани в празничните дни, „отваря“ им апетита за живот с вкусна храна, създадена с мисъл за тях. „Предай нататък“ увлича стотици хора в добруване, а когато то се случва, животът на всички ни се подобрява. Ето как изглежда каузата от миналата година: https://www.begood.today/cause/osiguri-koledna-vecheria-na-chovek-v-dom/.

Призоваваме ви и вие да подкрепите мисията на „Предай нататък“ по два начина:

  • Изберете ваучер от Добродетелницата на сайта на организацията. След като изберете дали искате да дарите празничен обяд - 15 лв., или празничен обяд и вечеря - 25 лв. - на следващ екран ще изберете колко броя искате да дарите. Ще можете чрез директно плащане с кредитна или дебитна карта, ePay, EasyPay или BPay, както и ако желаете - с номер на дарението от заявката чрез банков превод.
  • Направете дарения по банка с основание: "Коледен обяд за човек в нужда". Ето нужната информация: Фондация „Предай Нататък“ IBAN: BG92UNCR70001523955423

На сайта на организацията можете да откриете още начини да „предадете нататък“ добро. Ние ще се присъединим към предстоящите коледни работилници, например. Каквото и да изберете, ще се радваме да сме заедно в добруването! Благодарим ви!

 
1
Free Gift