Преминаване към съдържанието

RealFood подкрепя най-голямото изложение за естетичния и козметичния бранш на Балканите – 13-14.05.23г.

03 May, 2023 10

Колагенът и красивата кожа вървят ръка за ръка.

Затова избрахме да подкрепим 8-мия Дерматокозметичен симпозиум, организиран от Beauty Woman на 13-14.05 в Гранд Хотел Милениум, София. Събитието е предназначено за козметици, управители на естетични центрове, дерматолози, масажисти, кинезитерапевти, инвеститори и за всеки професионалист, който се интересува от новостите в козметичния и естетичния бранш.

В първия ден на изложението - 13 май, от 14:00 ч. в зала 1 ще си говорим за биологията на красотата и ще разберем защо всяка anti-age терапия се нуждае от прием на колаген, включително: къде се крие подмладяващото действие на колагена, как се усвоява от организма и какво е мястото му в холистичния подход за постигане на здраве, младост и красота. Наш лектор ще бъде д-р Везиров - комуникатор на науката и носител на Оскар за медицина.

Ще се включим на живо в социалните мрежи - ще бъде интересно!

За посетителите на място: не забравяйте да оставите визитката си на нашия щанд, за да участвате в томбола с награди. Печелившите ще изтеглим допълнително и ще ги обявим в нашите социални мрежи.

По време на цялото изложение посетителите на щанда на RealFood ще могат да опитат нашия топ продукт – премиум хидролизиран колаген тип 1 и 3, извлечен от пасищни телета, без неприятен вкус и мирис. Ще се радваме да се видим на място, да се запознаем и да чуем вашите мнения за продукта.

Гледайте лекцията “Биология на красотата” на живо в социалните ни мрежи - на 13.05, от 14:00 до 14:50 ч.

Oчакваме на място всички наши клиенти и приятели: дерматолози, козметици и професионалисти в естетични центрове!

 
1
Free Gift