Преминаване към съдържанието

RealFood стиксове - новата модерна опаковка на единичните дози колаген

12 Oct, 2023 68

Тази година ни върви на промени и сме готови да те изненадаме с още една  дозичките хидролизиран колаген RealFood с нов дизайнПознатите сашета са вече стиксове - по-удобни и комфортни за носенес по-красив и разпознаваем дизайн

Същото качеството и количеството 

Както знаеш, част от нашата мисия е да доставяме проверени продукти и затова качеството им е от първостепенно значение. Стиксовете Хидролизиран колаген запазват познатото си гарантирано качество и по нищо не отстъпват на познатите ти предишни единични дози колаген. Количеството е запазено, а именно 1 стикс е 10 гр, което е и дневната препоръчителна доза колаген, нужна на тялото ни.  

Удобна форма и красив дизайн  

Формата стикс е една от най-удобните, когато става въпрос за ежедневна употреба. Дългата и тънка форма на стикса, позволя да бъде побран дори и в най-малката дамска чанта. Може да се сложи в ръчния багаж, жабката на колата и дори в шкафа в офиса. По този начин, никога няма да останеш без дневната си доза колаген.  

Визията е елегантна и стилна, в типичните цветове за RealFood - бяло и синьо. Дизайнът е вдъхновен от голямата опаковка колаген, за да бъдат стиксовете лесно разпознаваеми. 

1
Free Gift