Лятото се задава зад ъгъла и какъв по-приятен начин да се подготвим за парещото слънце от освежаващ сладолед? Представяме ти нов студен вариант на любимия Сникърс… с добавка хидролизиран колаген.
Необходими продукти:
👉 250 мл кокосово мляко
👉 7 с. л. фъстъчено масло
👉 3 с. л. агаве
👉 2 лъжици Хидролизиран колаген RealFood
👉 печени фъстъци
👉 200 г черен шоколад
Начин на приготвяне:
Кокосовото мляко, 3 с. л. фъстъчено масло, 2 с. л. агаве и колагена се блендират заедно, след което сместа се изсипва в тава с хартия за печене и се оставя във фризер за пет часа. След това 4 с. л. фъстъчено масло, 1 с. л. агаве и фъстъците се намазват върху втвърдената смес и се оставят за още два часа във фризер. След като е готов, овалваме готовия десерт в разтопения на водна баня шоколад.