Преминаване към съдържанието

Сложете вашето рибено масло в хладилника преди да го отворите

08 Nov, 2018 218

От Rosita препоръчват да сложите рибеното масло в хладилника преди да го отворите за първи път.

Рибеното масло трябва да се съхранява в хладилник, за да запази свойствата си. Разбира се докато стигне до вас, шишето не се съхранява в хладилник или на ниски температури. Rosita уверяват, че това не нарушава по никакъв начин качеството на продукта, тъй като тяхната патентована технология на извличане, съхранение и бутилиране, предпазва рибеното масло от окисляване (или гранясване) до отварянето на бутилката. Ето защо е важно, когато отворите вашето рибено масло, то да бъде вече “изстудено”.

Когато съхранявате рибеното масло в хладилник (при неотворена бутилка) неговият срок на годност е една година, ако го съхранявате във фризер срокът на годност е три години. След отварянето на бутилката (при съхранение в хладилник) имате 3 месеца, за да се насладите на вашето рибено масло.

Ние от RealFood.bg съхраняваме маслата във фризери, за да сме сигурни, че ще получите качествен продукт и ще можете да усвоите оптимално състваките на истинското 100% натурално рибено масло. И пак да припомним: преди да отворите вашето рибено масло – сложете го в хладилника поне за два-три часа.

Преди всеки последващ прием, не забравяйте да извадите EVCLO от хладилника за 5 минути и да разклатите добре от 5-10 секунди, за да могат да се смесят всички хранителни съставки.

 

 

 
1
Free Gift