Преминаване към съдържанието

Искаш да си сигурна, че детето ти расте здраво? Ето от какво се нуждаеш

08 Nov, 2018 5

Като всяка любяща и загрижена майка, ти имаш нужда да знаеш, че детето ти расте и се развива по правилния начин. Факт е, че първите няколко години от живота на твоето съкровище са най-важни, защото именно тогава в организма му протичат стотици важни процеси. Тялото му постоянно се развива и с всеки изминал ден има нужда от повече енергия и полезни вещества, за да поддържа здравето си. Освен това, то започва да се бори с вредното влияние на заобикалящата го среда:

  • Замърсен въздух;
  • Храна, богата на наситени мазнини и захари и по-бедна на ценни хранителни вещества;
  • Вируси и бактерии, които го заобикалят ежедневно в градина / училище / на площадката за игра.

Така, пред теб застава въпросът:

Как да помогнеш на своето дете, така че то да расте здраво?

Един от най-лесните начини това да се случи, е да се убедиш, че всеки ден то приема необходимите на организма му ценни хранителни вещества, витамини и минерали: Витамини А, Д и Омега – 3 мастни киселини. Всеки от тези елементи играе важна роля за развитието на твоето дете:

  • Витамин А играе важна роля при поддържане здравето на очите и мозъка като има способността да подобрява зрението;
  • Витамин Д е жизнено важен не само за здравето и плътността на костите, но отговаря за поддържането на всички важни функции в клетките. Той се образува най-добре, когато детето е на слънце, но какво става през есента и зимата, когато слънцето е само мечта?
  • Омега -3 мастни киселини подобряват имунитета и намаляват възпаленията в тялото, благодарение на естествените си противовъзпалителни свойства.

Всички те са важни за развитието на детето и могат да бъдат набавени, ако му осигуряваш разнообразно меню, богато на храни като риба, яйца, семена, плодове и зеленчуци.

Факт е, обаче, че при готвенето голяма част от полезните вещества на продуктите се губят. От друга страна, много деца не обичат да ядат всички неща, които знаем, че са полезни за тях. Така се изправяш пред друг проблем, който за щастие има лесно и бързо решение в лицето на Рибеното масло.

Рибеното масло като хранителна добавка е отдавна известен помощник на всички майки, които искат да осигурят правилно развитие на своите деца. Затова, ако искаш и ти да се присъединиш към майките, които подпомагат здравето на децата си с рибено масло, пробвай ЕКСТРА-ВЪРДЖИН РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА – EVCLO.

Произведено в Норвегия, ЕКСТРА-ВЪРДЖИН РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА – EVCLO е напълно натурален продукт, създаден по патентована технология, нерафиниран и без наличието на никакви химични вещества. Този 100% чист продукт ще подпомогне здравето и правилното развитие на твоето дете като:

  • Осигури на тялото му високи хранителни стойности;
  • Подобри имунитета му като го предпазва от вирусите и бактериите, които го заобикалят;
  • Подпомогне мозъчната дейност и зрението;
  • Грижи се за правилното развитие на костите;
  • Не съдържа живак, който може да се открие в някой от големите риби, основни източници на Омега-3 мастни киселини.

Всички тези ползи пристигат в течна форма, която детето да може да приеме по-лесно, а организмът му да усвои максимално бързо. Затова, ако искаш да се погрижиш за здравето и правилното развитие на детето си, както и да си осигуриш спокойствие, че то получава всички необходими хранителни вещества, поръчай още днес своето ЕКСТРА-ВЪРДЖИН РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА – EVCLO

Ако детето никога не е консумирало риба или рибено масло, или имаш подозрение за хранителна алергия, моля консултирай се с педиатър преди да дадеш продукта на детето. Като дипълнителна застраховка можеш да сложиш капка от маслото върху малък участък от кожата на детето преди директната консумация.

1
Free Gift