Преминаване към съдържанието

Колагенът RealFood в нова 100% рециклируема опаковка

06 Apr, 2023 138

Пролетта в RealFood настъпва с промяна, а промяната е хубаво нещо.  Хидролизираният колаген RealFood – един от любимите продукти на нашите клиенти, вече е с нова опаковка – удобна за пренасяне, с красив дизайн, 100% рециклируема. Нейното създаване е резултат от дълго проучване, с мисъл за природата и за вас, нашите клиенти.

Същото качество и количество в нова опаковка

Нова опаковка? А колагенът същият ли е? Сменяме тубуса с плик, но качеството на хранителната добавка е същата –  производителят е същият, не прибавяме каквото и да е до 100% чистия състав.

В плика има само неовкусен протеин на прах тип 1 и 3, от пасищни животни от Бразилия, с познатите и доказани ползи за здравето на костите и ставите, с грижа за кожата, косата, ноктите. Поради технически причини опаковката е пълна на две трети, но това са същите 400 грама – 40 дози за 40 дни. И мерителната лъжичка е същата. Разликата не е в размера, а във формата. Опаковката се запълва по тегло, а не по обем.

Компактна и сигурна, с красив дизайн

Изискванията ни за новата опаковка бяха високи: да е компактна и удобна, с красив дизайн, за да радва окото, с лесно и сигурно затваряне. След проучване и работа със специалисти имаме плик с цип за лесно отваряне, който не позволява изтичане при затваряне.

Въпреки това опаковката е компактна и се побира дори в средна по размер дамска чанта. Проверихме лично, че при правилно затваряне няма да изгубите и грам колаген, нито другите вещи в чантата или раницата ще се изцапат.

Пликът е полупрозрачен, в типичните за RealFood цветове – бяло и синьо. Върху опаковката ще намерите ключова информация за хранителната добавка, състав, начин на употреба и дозировка. Универсалните изображения и кратък и ясен текст ще ви помогнат да направите бърза справка за ползите на добавката и да ги споделите с приятели.

И не на последно място, опаковката е изработена от здрав, приятен на допир материал, с внимание към детайла, така че да се почувствате уважението, което изпитваме към вас като клиенти. Усещането за лукс не е измамно, защото високото качество на плика за ваше удобство е изискване и към нас по отношение на нашия отпечатък върху природата, който искаме да сведем до минимум. Затова тя е 100% рециклируема.

100% безопасна  за вас, 100% полза за природата

За новата ни опаковка избрахме безопасни материали с международно признат сертификат за качество BRC packaging. Те отговарят на най-високите стандарти и директиви на ЕС и на Агенция за контрол на храните и лекарствата на САЩ - (FDA) за контакт с храна. Материалът е тестван за BPА пластмаси, тежки метали, фосфати и за други вредни за здравето вещества.

Опаковката осигурява сигурна защита от досег с кислород и влага и така запазва най-добро качеството на продукта за по-дълго време. Оптималните условия за съхранение на продукта са на стайна температура, на сухо място, без пряк достъп на слънчева светлина. Не забравяйте да затворите добре ципа след всяко отваряне.

Не на последно място, пликът се рециклира на 100%. След употреба можете да я изхвърлите в жълтите контейнери за разделно събиране на отпадъци – тези за метал и пластмаса (според категоризацията на ЕКОПАК – б.а). Но може да намерите и възможности за повторна употреба.

Отново, поради вложения рециклируем материал, опаковката не може да се скъса лесно. Затова при първото отваряне отрежете с ножица горната част по пунктира (както е показано на самата опаковка).

С новата си опаковка хидролизираният колаген RealFood става част от деня ви с по-малко усилие, но с ясен ангажимент към природата. Пликът е 100% рециклируем, по-лек и може да ви следва навсякъде в ежедневието – какво повече е нужно, за да приемате ценния протеин всеки ден! Не правим компромис с качеството или количеството, сменяме формата. Защото през пролетта всички мислим за нея, нали? Опитайте RealFood в нова опаковка и направете добрата промяна възможна всеки ден – за вас и за природата.

 

 
1
Free Gift