Преминаване към съдържанието

Рибено масло - твоят най-добър помощник

08 Nov, 2018 8

Ето защо ЕКСТРА-ВЪРДЖИН РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА е твоят най-добър помощник, ако искаш детето ти да расте здраво.

„Не е лесно да бъдеш майка”

Тези думи са известни на всяка жена, но само онези, които са майки знаят, какво предизвикателство е наистина. Безсънни нощи, чудесна организация и желанието да отгледаш здраво и щастливо дете са само част от нещата, пред които се изправя една майка. В допълнение към всичко това е и защитата, която трябва да му осигуриш от външните фактори. А те са много. Замърсен въздух, вируси и бактерии, които можеш да намериш почти навсякъде и храната, за която не винаги можеш да си сигурна, че е най-здравословната. Тук идва въпросът:  „Какво да направя, за да му помогна?”

А отговорът е много прост: Убеди се, че детето ти има здрав и силен имунитет, с който само да се пребори с потенциалните опасности. За да ти помогне в тази не лека задача, тук е ЕКСТРА-ВЪРДЖИН РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА  на Realfood.bg.Ето защо то е най-ценния ти помощник.

Какво представлява?

Рибеното масло от дроб на атлантическа треска е един от най-чистите продукти, които ще откриеш. Неговата изумителна технология на извличане гарантира, че получаваш изцяло натурален продукт, без химична или термична обработка, както и без добавени химикали, а течната му форма е лесна за прием както възрастни, така и от деца.

Как помага?

Както знаеш, децата се развиват всяка секунда. Те непрекъснато растат и се променят. Именно затова имат нужда от допълнителен източник на енергия и ценни хранителни вещества. ЕКСТРА-ВЪРДЖИН РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА  на Realfood.bgсъдържа 100% чисто масло от дроб на атлантическа треска, което има доказан положителен ефект върху здравето и развитието на децата. То помага на постоянно развиващия се детски организъм като:

  • Подпомага правилния растеж и развитие на детето;
  • Подобрява развитието на мозъка и мозъчната функция;
  • Грижи се за здравината и плътността на костите;

Това става благодарение на хранителните вещества, съдържащи се в него:

Омега 3

Елементът, който доказано подобрява цялостното състояние на организма. Приемани в ранна детска възраст, Омега 3 мастните киселини осигуряват правилно развитие и функциониране на детския мозък, което води до:

  • Повишаване на интелигентността;
  • По-добри комуникативни умения;

Витамин А

Въпреки че често е пренебрегван, витамин А е жизнено важен за правилното развитие на детето. Благодарение на него:

  • Детето има по-силен имунитет. Оказва се, че имунната система и по-скоро начинът, по който тя реагира на вируси и бактерии, се контролира именноот наличието на Витамин А;
  • Зрението на детето е подобрено. Именно бета каротенът (витамин А) е онзи елемент, който отговаря за здравето на очите.
  • Възпаленията нямат шанс. Благодарение на антиоксидантните си свойства, витамин А се бори с възпаленията в организма като го предпазва и потушава симптомите.

Витамин Д

Като майка няма как да не знаеш колко важен е този витамин за детето. „Слънчевият витамин” играе ключова роля при:

  • Поддържането на здрави кости и зъби;
  • Поддържането на здрав мозък, имунна система и нервна система;
  • Помага при в борбата с вирусите.

Как да се приема?

И така, ако искаш да осигуриш на детето си здрав имунитет и сили да расте и да се развива, като му даваш ежедневно рибено масло, добре е да знаеш, че правилната дозировка е ключова. Ето каква е тя в зависимост от възрастта на твоето дете:

  • Бебета над 9 месеца – започва се с една капка на ден и постепенно се стига до максимум 1/8 чаена лъжичка (0,625 мл);
  • Деца от 1 до 3 годинки – започва се с няколко капки на ден, като дозата постепенно се увеличава до 1/8 – 1/4 чаена лъжичка (1,25 мл);
  • Деца от 3 до 5 годинки – започва се с 1/8 чаена лъжичка и постепенно се увеличава, докато стигне 1/2 чаена лъжичка (2,5 мл);
  • Деца от 5 до 12 години – започва се с 1/4 чаена лъжичка, като дозата постепенно се увеличава, според теглото на детето;
  • Тийнейджъри – започва се с 1/4 и се увеличава максимум до1 чаена лъжичка (5 мл).

 

Поръчай още днес ЕКСТРА-ВЪРДЖИН РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА за да помогнеш на детето си да расте здраво и щастливо.

1
Free Gift