Преминаване към съдържанието

Колаген хидролизат

08 Nov, 2018 19

GREAT LAKES GELATIN, СЪЗДАТЕЛИТЕ, ГОТОВИ НА ВСИЧКО,ЗА ДА ОСИГУРЯТ КАЧЕСТВОТО НА СВОИТЕ ПРОДУКТИ

ТЕ СЪЗДАВАТ СВОЯ ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН, ИЗПОЛЗВАЙКИ СУРОВИНИ ОТ МЕСТА В БЛИЗОСТ ДО АНДИТЕ, КОИТО СА ДАЛЕЧ ОТ СИЛНО ЗАМЪРСЕНИЯ ГРАД БУЕНОС АЙРЕС

Притежателите на ранчо в районите на Кордоба, Росарио и Мендоса, предоставят на Great Lakes Gelatin материал, с който да създадат висококачествен хидролизиран колаген.  Неговото качество идва от фактът, че стадата обикновено се местят на високо в планината, където пасат свободно на естествени пасища. Именно заради това,  стриктните тестови стандарти установяват,че в колагена или желатина на Great Lakes Gelatin никога не се откриват инсектициди, пестициди, хербициди, стероиди, антибиотици или хормони.

Благодарение на всичко това, както и наупорития труд и постоянство на своя създател Great Lakes Gelatin, създават своя най-добър колаген: студена, разтворима в течност добавка, която не се сгъстява или желира, за да можете да се насладите на ползите, коитоценния колагенима върху тялото ви, добавяйки го в любимата си студена напитка. Способността му да се разтваря еднакво добре както в топли, така и в студени напитки, ви позволява да добавяте своя колаген хидролизат на Great Lakes Gelatin® в любимите си напитки, глазури, мюсли, овесени ядки или всякакви други храни, на които се наслаждавате редовно. Вижте нашите рецепти, които ще ви помогнат по възможно най-бърз и лесен начин да включите колаген в ежедневното си меню като дадете на тялото си хранителните вещества, от които се нуждае.

утина.

МОЖЕТЕ ДА ГО ДОБАВИТЕ В ПОЧТИ ВСИЧКО, А ДОРИ НЯМА ДА ЗАБЕЛЕЖИТЕ ПРОМЯНА ВЪВ ВКУСА

Чрез последователни проучвания и разработки Great Lakes Gelatin® продължават да доставят на пазара най-висококачествения неароматизиран желатин/колаген. Колагенът и желатинът са естествени животински продукти, които могат да имат много лек вкус или аромат, но те са минимални.

Именно затова, въпреки че много от клиентите ни предпочитат да приемат дневната си доза разтворена във вода, колаген хидролизатът на Great Lakes Gelatin може да бъде добавен към всяка топла или студена храна или напитка. Добавите колаген хидролизат  към вашето кафе или чай, смути, топли или студени зърнени храни или сосове, които подготвяте за вашите блюда, като сос за спагети, сосове за разбъркване, супи и др, ТАКА ЩЕ ДАДЕТЕ НА ТЯЛОТО СИ НУЖНАТА МУ ДОЗА КОЛАГЕН, ДОКАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ НА ВКУСА НА ЛЮБИМИТЕ СИ ХРАНИ И НАПИТКИ.

Статията е превод от: http://greatlakesgelatin.com/storefront/the-glg-difference/better-products.html

1
Free Gift