Преминаване към съдържанието

Искаш да се погрижиш за тялото си? Осигури му нужната доза Омега-3 мастни киселини.

09 Nov, 2018 76

Рибеното масло е твоят най-добър помощник по пътя към здравето

Знаеш, че за да се погрижиш за тялото си по най-добрия възможен начин, трябва да полагаш ежедневни грижи за него. Те включват:

  • Правилно хранене със здравословни и разнообразни продукти;
  • Спорт и разходки сред природата;
  • Пълноценен сън поне 7 часа всяка вечер;
  • Спокойствие на ума.

Често, обаче, осигуряването на някоя от тези съставки за здраве и щастлив живот може да се окаже трудна задача. Особено ако водиш динамичен и изпълнен с напрежение живот. Ето защо имаш нужда от ценен помощник, който да дава на тялото ти нужните му хранителни вещества бързо и лесно, като по този начин ти помага не само да се грижиш за тялото си, но да се справяш по-лесно с ежедневните си задачи. Ще откриеш този помощник в лицето на рибеното масло. Ето какво представлява то и защо ти е нужно, ако искаш да бъдеш здрав.

Какво представлява рибеното масло?

Рибеното масло идва от тъканите на мазна риба. Най-добрите източници са онези видове, живеещи в студена вода. Когато става дума за консумацията на рибено масло, човек може да го получи от самите риби или като го приема под формата на хранителна добавка. Рибеното масло е концентриран източник на омега-3 мазнини, които също се наричат ω-3 мастни киселини или n-3 мастни киселини. Те са полиненаситени мастни киселини. И докато телата ни са в състояние да създадат сами повечето мазнини, от които се нуждаем, то това не важи за омега-3 мастни киселини. Когато става дума за тези основни мазнини, трябва да ги получим от богати на тях храни или добавки. Рибеното масло съдържа две много важни омега-3 мастни киселини. Става въпрос за докозахексаенова киселина (DHA) и ейкозапентаенова киселина (ЕРА). DHA и EPA понякога се наричат морски омега-3, тъй като те основно идват от риба.

Как рибеното масло ми помага?

Има редица ползи, които рибеното масло има върху човешкият организъм. Според множество проучвания, редовният му прием води до:

  • По-ниски нива на холестерол и подобрение на функцията на сърцето;
  • По-добро зрение;
  • Подобрена мозъчна дейност и развитие при бебета и малки деца;
  • По-добро психическо здраве;
  • По-добър сън;
  • Здрава, красива и сияйна кожа без бръчки;
  • Здрави кости и стави.

Как да го приемам?

Ежедневният прием на рибено масло е важен за организма, но често се оказва трудна задача, ако разчиташ само на храната, която приемаш. Ето защо, рибеното масло под формата на хранителна добавка е важен продукт, който бързо, лесно и незабавно ще ти осигури нужната доза омега-3 мастни киселини. Рибеното масло Rosita идва както в течна форма, така и под формата на капсули. Създадено от риби, живеещи в най-чистите води на Северния Атлантически океан, рибеното масло Rosita e всичко, от което имаш нужда, ако искаш здрав организъм както за себе си, така и за най-близките си. Само избери най-подходящата форма на продукта. Приемай ежедневно препоръчаната доза и се радвай на резултатите.

Поръчай своето рибено масло Rosita още днес!

1
Free Gift