Преминаване към съдържанието

Заедно в любовта, заедно в спорта през февруари

15 Feb, 2023 21

RealFood отбелязва месеца на любовта с кампания, която обединява най-доброто от спорта и обичта. А какво е общото между усилията във фитнес залата, на пистата, и страстта, която събира двама? Може би усилията, сладката победа, надпреварата, или споделената цел?

Лили и Кирил от 2sport4life, които са заедно в залата, и у дома, застанаха пред нашата камeра, за да отговорят на провокативни въпроси за общите тренировки, диетите, съревнованието помежду им, общите цели, трудното и забавното във фитнеса за двама.

Гледай тяхното интервю (https://youtu.be/On_rsKgHPjY) и разбери кой как тренира, как възстановява, кой може шпагат и кой - не.

Ако и ти тренираш заедно със своята половинка, или искаш заедно да правите коремни преси, да оплаквате мускулната треска, за красота и здраве, спечели безплатна тренировка при Лили и Кирил. Отговори на въпроса „Какво е общото между любовта и спорта?“ във Фейсбук страницата ни и ние ще подарим тренировка с тях и колаген RealFood за споделено възстановяване на един от вас! Ще обявим коя е късметлийската двойка на 20-ти февруари!

1
Free Gift