Преминаване към съдържанието

Защо колагенът е важен, ако искате да свалите излишните килограми?

27 Feb, 2019 575

С настъпването на най-прекрасния и изцяло в чест на жената сезон пролетта, всяка жена взема решение, че е време за промяна. Макар много голяма част от женското съсловие да избира тя да се осъществи в посока кариерно развитие, в отношенията с близки и приятели или ново начинание, почти всяка в допълнение си поставя за цел да влезе във форма. Лятото все повече наближава, а сезонът на банските костюми може да бъде най-забавен или най-притеснителен. Всичко зависи от това до колко харесвате тялото си.  Така, на дневен реди идват сериозни закани за чести посещения на фитнес залата и лишения от сладко, тестени храни и газирани напитки. Но дали това е достатъчно?

Какво трябва да направите, за да имате не просто слаба, но и добре изглеждаща фигура?

Какво да направите, за да имате добре оформени мускули и красива, плътна кожа без досаден целулит?

За да отговори на тези въпроси, тук идва на помощ един много ценен за тялото елемент – Колагенът!

Запитвали ли сте се защо толкова често напоследък се говори за колаген и колко полезен е неговият прием под каквато и да е било форма – от кремове и козметика до хранителни добавки? Не е случайно! Истината е, че неговите свойства имат магическо въздействие не само върху кожата ни, но и в борбата с килограмите като спомага за горенето на мазнини и редуцира целулита. Добрата новина е, че тялото ни само произвежда този протеин, но с възрастта то намалява и е необходимо да си го набавяме по друг начин. Твърди се, че колагенът успокоява и възстановява храносмилателната система и помага за разграждането на хранителните вещества, което неименуемо оказва добро влияние върху подобряването и намаляването на теглото. Не спирайте да четете, за да откриете какви са специфичните ползи от приема на колаген и защо е толкова важен, ако желаете да отслабнете:

Помага за изгарянето на мазнини и изграждане на мускули

Колагенът помага за загубата на мазнини. Ако спортувате активно и заедно с това приемате добавки, съдържащи колаген, със сигурност ще активизирате по-бързото топене на мазнините. Колагенът е протеин и именно заради това, високопротеиновите диети са перфектни за редукция на теглото или с други думи, помага ни да отслабнем. Много е важно да обърнем внимание на факторите, които влияят на производството му като приема на повече течности, предимно вода и разбира се, балансирано хранене. Колагенът е основен компонент на мускулната тъкан, така че не бива да ви изненадва фактът, че има голямо влияние и когато става въпрос за изграждане на мускулна маса. Освен това, съдържа и концентрирано количество глицин и аминокиселина, които участват в синтеза на креатин, което пък осигурява на мускулите горивото, необходимо за вашата тренировка.

 Редуцира целулита

Освен че поддържа кожата ви здрава и сияйна, колагенът може също да помогне за подобряване на външния вид на упорития целулит. Целулитът е естествена част от стареенето и образуването на кожата, затова този проблем е изключително често срещан. Около 80 до 90% от жените го имат. Доказано е, че с редовният прием на колаген вълнообразните образувания по кожата стават все по-малко видими. Ако допълнително правите и антицелулитни масажи, можете да разчитате, че има решение и справяне с тези неприятни подкожни мазнини.  

Забавя стареенето на кожата и здравето на храносмилателната система 

Свалянето на излишни килограми определено води след себе си друг проблем и това е отпусната и изморена кожа. Всеобщо известен факт е, че именно колагенът е основна съставка в козметичните продукти, тъй като има свойството да възвръща жизнеността и еластичността на кожата като видимо я прави по-млада и намалява бръчките. Важно е режимът, който сте избрали са сваляне на излишните килограми да бъде изцяло здравословен и грижещ се за тялото ви. Много е важно физическа ви активност да е редовна, но умерена и да приемате правилни хранителни правилни продукти. Колагенът е в съединителната тъкан на червата и може да спомогне за поддържане и укрепване на защитната обвивка на храносмилателния ви тракт и подобряват здравето на червата, а така и здравето на цялото ви тяло. 

Истината е, че е необходимо грижата за тялото ни и усилията, които полагаме да изглеждаме добре да са комплексни. Приемът на колаген заедно със здравословен хранителен режим и редовни упражнения ще постигнете желаните резултати много бързо.  Но какъв колаген да изберете?

 

Хидролизираният Колаген Great Lakes Gelatne: вашето решение за красива фигура

Когато искате да постигнете красива фигура, хидролизираният колаген е най-доброто решение за прием на така нужния протеин. Създаден по специална технология от висококачествен, желатинов протеин, хидролизираният колаген Great Lakes Gelatine се усвоява много  добре от организма и му доставя нужните аминокиселини за здраво и младо тяло.

Поръчайте още сега хидролизираният колаген Great Lakes Gelatine и постигнете бързо и лесно желаната фигура.

 

 
1
Free Gift