Преминаване към съдържанието

Отслабване по време на празниците? Мисията възможна, благодарение на рибеното масло!

20 Dec, 2018 8

Коледните и новогодишните празници са чудесно време, изпълнено с много веселие, време с любимите хора и любов. Често това време прекарваме около трапезата, отрупана с всевъзможни, любими ястия, а след края на празниците, започваме да спазваме диета с надеждата да се отървем от онези 3 допълнителни килограма, които идват заедно с веселието по Коледа.

Познато ли ти е?

Ако да, то най-вероятно и тази година се чудиш как да се спасиш от този проблем. За щастие, ние имаме решение, което е много по-лесно от това да спазваш строги диети или още по-лошо – да гладуваш.  Това решение се нарича Рибено масло и може да ти спести много лишения по време на празниците. Ето как:

Намалява глада и апетита

Омега-3 мастните киселини, които се съдържат в рибеното масло, може да помогнат на хората да отслабват по няколко начина, първият от които включва намаляване на глада и апетита.  Този ефект може да бъде особено полезен за тези, които следват диети за отслабване или онези, които имат навика да преяждат.  Редовният прием на рибено масло ще доведе до намаляване на апетита, а това ще ти помогне да спреш с яденето, преди да си прекалил.

Подобрява метаболизма

Друг начин, с който рибеното масло помага да запазиш килограмите си по време на празниците и дори да се лишиш от 1-2 , е като подобрява метаболизма ти.  Метаболизмът е начинът по който организмът ти извършва обмяната на веществата. Колкото по-висока е скоростта, с която метаболизмът ти работи, толкова повече калории изгаряш, толкова по-лесно е да отслабнеш и да запазиш теглото си. Рибеното масло доказано подобрява метаболизма ти. Ето защо ежедневният прием на рибено масло ще ти помогне да изгаряш по-лесно приетите по време на празниците храни и да предотвратиш натрупването на излишни килограми.

Рибеното масло подобрява ефекта от тренировките

Едно от най-важните неща, които трябва да правиш, за да предотвратиш натрупването на излишни килограми по време на празниците, е упражняването. Ако тренираш редовно през останалото време, то важно е да не спираш да го правиш и по време на празниците. А рибеното масло ще ти помогне да имаш още по-ефективни тренировки. Доказано е, че приемът на рибено масло може да ти помогне да изразходваш повече мазнини по време на тренировка. Това е така защото рибеното масло има силата да накара тялото ти да изгаря мазнини вместо въглехидрати по време на тренировката. Така ще видиш много по-бърз и сигурен ефект.

Ще ти помогне да намалиш видимо размерите си

Ако целта ти не е да видиш промяна на кантара, а в обиколките на различните части от тялото си, рибеното масло е твоят най-добър приятел. Редовният прием на рибено масло ти помага да изгаряш мазнини и да натрупваш мускулна маса. Така, може би няма да видиш промяна в килограмите си, когато се качиш на кантара,  но тялото ти видимо ще изглежда във форма, по-здраво и по-силно.

Избери правилното рибено масло

Ако искаш да се възползваш от положителния ефект, който рибеното масло има върху тялото ти, добре е да избереш правилното рибено масло. Тъй като ще го приемаш ежедневно, убеди се, че то е екологично чисто, Някои типове рибено масло съдържат допълнително добавени синтетични витамини, които могат да бъдат токсични, ако се приемат в по-голямо количество.

Рибеното масло Rosita е изцяло натурално, с доказан произход и създадено по специална древна технология. То има всички сертификати за качество и освен така важните Омега-3 ще даде на тялото ти нужните дози Витамин Д и Е.

Единственото, което трябва да направиш, е да решиш дали е по-удобно да го приемаш на капсули или в течна форма.

Поръчай своето рибено масло Rosita още сега и си подари красиво тяло по време на празниците и след това.

1
Free Gift