Меню

Блог

Здравословните ползи от приема на рибено масло 29.03.2019 10:28

Здравословните ползи от приема на рибено масло

Рибеното масло – добър приятел по пътя към здравето

Искате ли с лекота да поддържате здравето си във форма? Да имате добро зрение и памет, красива кожа и здраво сърце? Разбира се, че искате! Всеки човек иска това за себе си и любимите си хора. Но знаете ли как да го постигнете? Ако ви се струва сложна и изискваща много време и усилие инвестиция, има един продукт, който ще промени мнението ви, рибено масло Rosita. Ето защо:

Рибата -  източник на здраве

Знаете ли, че рибата е известна като една от най-здравословните храни на планетата? Това е така, защото тя съдържа в себе си важни хранителни вещества като протеини и витамин D. Рибата е и най-добрия в света източник на Омега-3 мастни киселини, чиито ползи за здравето на тялото са известни от години. Достатъчното количество от всички тези вещества ви поддържа здрави като се грижи за много от функцииите в тялото.

Ако не ядете много мазна риба, приемането на рибено масло във вид на хранителна добавка може да ви помогне да си набавите нужните Омега-3 мастни киселини и всички останали полезни вещества, които консумирането на мазна риба предоставя на тялото ви.  Всички тези неща правят рибеното масло може би най- консумираната хранителна добавка в света.

 

Какво представлява рибеното масло?

Рибеното масло е мазнината или маслото, извлечено от тъканта на по-мазните видове риба. Световната здравна организация (СЗО) препоръчва да се консумират 1-2 порции риба седмично. Това е така, заради Омега-3 мастните киселини, които се грижат за здравето на тялото и дори имат силата да го защитят от редица заболявания.  Въпреки това, ако не успявате да ядете 1–2 порции риба седмично, добавката рибено масло Rosita може да ви помогне да получите нужното количество Омега-3.

Около 30% от рибеното масло се състои от Омега-3, а останалите 70% са от други мазнини. Но това не е всичко, рибеното масло зарежда тялото с витамини А и D. Важно е да се отбележи, че видовете Омега-3, открити в рибеното масло, имат по-големи ползи за здравето от тези, открити в някои растителни източници.

Основните Омега-3 в рибеното масло са наречени ЕPA и DHA, докато в растителните източници се откриват главно алфа-линоленова киселина (ALA). Въпреки че ALA е есенциална мастна киселина, EPA и DHA имат много повече ползи за здравето.

 

Защо рибено масло Rosita?

Защото е изцяло натурално и с доказан произход. Древната викингска технология на производство, която се използва за направата на рибено масло Rosita, го превръща в уникален продукт, грижещ се за цялото тяло. Rosita дава на тялото нужните дози Омега -3, Витамин А и Витамин Д, за да бъде то здраво, красиво и да функционира пълноценно.

 

 

Защо рибеното масло Rosita е толкова полезно?

Грижи се за здравето на сърцето

Известно е, че сърдечните заболявания са основна причина за смърт в световен мащаб. Тези цифри могат да бъдат променени с приема на рибено масло. Според специалисти, хората, които консумират повече риба или приемат рибено масло, имат много по-нисък риск от проблеми със сърцето и кръвоносните съдове. Множество рискови фактори за сърдечно-съдовите заболявания сякаш намаляват при консумацията на риба или рибено масло. Благодарение на Омега-3 и така важния за тялото витамин D, които откриваме там, приемът на рибено масло Rosita може да повлияе благоприятно на здравето на сърцето като:

Нивата на холестерол: Може да повиши нивата на “добър” HDL холестерол.

Триглицериди: Може да понижи нивата на триглицеридите с 15-30%.

Кръвно налягане: Дори в малки дози, рибеното масло спомага за намаляване на кръвното налягане при хора с повишени нива.

Плака: Може да попречи на плаките, които карат артериите да се втвърдяват, както и да направи артериалните плаки по-стабилни и по-безопасни за тези, които вече ги имат.

Фатални аритмии:  При хора, които са изложени на риск, това може да намали фаталните аритмични събития. Аритмиите са необичайни сърдечни ритми, които в някои случаи могат да причинят инфаркт.

 

Подпомага здравето на очите

Подобно на мозъка, очите разчитат на Oмега-3. В допълнение към тях, в рибеното масло Rosita се съдържа и така важния за здравето на очите Витамин А.  Доказателствата показват, че хората, които не получават достатъчно Омега-3, имат по-голям риск за здравето на очите си. Освен това, здравето на очите започва да намалява с напредването на възрастта, което често води до възрастова дегенерация на макулата. Ако започнете да приемате рибено масло, значително ще намалите вероятността зрението ви да наруши с възрастта.

 

За здрава нервна система и добро настроение

Вашият мозък е съставен от почти 60% мазнини, а Омега-3 заемат голяма част от този процент. Ето защо, приемът на рибено масло е от съществено значение за нормалната мозъчна функция.  В действителност, някои проучвания показват, че хората с определени психични разстройства имат по-ниски нива на Омега-3 в кръвта.

Приемът на рибено масло Rosita може да предотврати появата или да подобри симптомите на някои психични разстройства.  В допълнение, допълването с рибено масло Rosita във високи дози може да намали някои симптоми на шизофрения и биполярно разстройство, както и да подобри настроението при хора страдащи от депресия. Депресията е сериозно и изключително разпространено психично разстройство.

Проучванията показват, че при хората, които редовно ядат риба или приемат рибено масло, има по-малка вероятност от развитието на депресия. Многобройни контролирани проучвания показват също, че Омега-3 са полезни срещу депресията и значително увеличават ефективността на антидепресантите. А наличието на витамин D подобрява настроението.  

Това означава, че приемът на рибно масло Rosita може буквално да ви направи по-щастлив човек и да ви помогне да подобрите качеството на живота си.

 

Грижи се за здрави и силни кости

С напредването на възрастта костите могат да започнат да губят основните си минерали, което ги прави по-склонни да се счупят. Това може да доведе до състояния като остеопороза и остеоартрит. Калцият и витамин D са много важни за здравето на костите, а някои проучвания сочат, че Омега-3 също могат да бъдат полезни.  Хората с по-високи нива на Омега-3 имат по-добра минерална плътност на костите.  Приемът на рибено масло Rosita ще се погрижи за здравето на костите ви, не само благодарение на Омега- 3, но и на съдържащият се в него витамин D, жизнено важен за здравето на костите.

 

Красивата кожа – мисия възможна с рибено масло

Красивата и здрава кожа е много важна за външния вид и доброто самочувствие. Тя е от изключително значение за това как се възприемаме и как ни възприемат останалите хора. Здравето на кожата може да се променя постоянно, в зависимост от храненето, начинът на живот, стресът и това дали се излагаме на слънце без защита. Доказано е, че рибеното масло Rosita, отново заради Омега-3, витамини А и D има силата да осигурява на кожата всичко необходимо, за да бъде тя здрава и да запази младежкия вид за по-дълго време.

 

        Екстра-върджин рибено масло от треска - EVCLO
 
Рибено масло Неферментирало рибено масло Без топлинна обработка Прясна дива риба Rosita екстра-върджин рибено масло ...
89,00 лв.
     Рибено масло от треска – EVCLO Softgels - Капсули
 
Рибено масло - Капсули 90бр. - Неферментирало - Без топлинна обработка - Прясна дива риба Rosita ...
84,00 лв.
Rosita Ratfish Liver Oil™ - 10ml
 
Нашата малка бутилка съдържа 10 мл или 230 капки от скъпоценното масло. Това много рядко и уникално натурално масло ...
65,00 лв.
Rosita Ratfish Liver Oil™ - 50ml
 
Нашата малка бутилка съдържа 50 мл или 1150 капки от скъпоценното масло. Това много рядко и уникално натурално ...
199,00 лв.

Коментирането на тази статия е ограничено

Рибено масло

Рибено масло

Здравословните ползи от приема на рибено масло

Здравословните ползи от приема на рибено масло

Рибеното масло – добър приятел по пътя към здравето. Искате ли с лекота да поддържате здравето си във форма? Да имате добро зрение и памет, красива кожа и з Рибеното масло – добър приятел по пътя към здравето. Искате ли с лекота да поддържате здравето си във форма? Да имате добро зрение и памет, красива кожа и з 2022-03-09T11:47:33+02:00 Здравословните ползи от приема на рибено масло

<p><span style="font-size: 18pt; color: #fa5400;"><strong>Рибеното масло &ndash; добър приятел по пътя към здравето</strong></span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">Искате ли с лекота да поддържате здравето си във форма? Да имате добро зрение и памет, красива кожа и здраво сърце? Разбира се, че искате! Всеки човек иска това за себе си и любимите си хора. Но знаете ли как да го постигнете? Ако ви се струва сложна и изискваща много време и усилие инвестиция, има един продукт, който ще промени мнението ви, рибено масло Rosita. Ето защо:</span></p> <p><span style="font-size: 18pt; color: #fa5400;"><strong>Рибата - &nbsp;източник на здраве </strong></span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">Знаете ли, че рибата е известна като една от най-здравословните храни на планетата? Това е така, защото тя съдържа в себе си важни хранителни вещества като протеини и витамин D. Рибата е и най-добрия в света източник на Омега-3 мастни киселини, чиито ползи за здравето на тялото са известни от години. Достатъчното количество от всички тези вещества ви поддържа здрави като се грижи за много от функцииите в тялото.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">Ако не ядете много мазна риба, приемането на рибено масло във вид на хранителна добавка може да ви помогне да си набавите нужните Омега-3 мастни киселини и всички останали полезни вещества, които консумирането на мазна риба предоставя на тялото ви. &nbsp;Всички тези неща правят рибеното масло може би най- консумираната хранителна добавка в света.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style="font-size: 18pt; color: #fa5400;"><strong>Какво представлява рибеното масло? </strong></span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">Рибеното масло е мазнината или маслото, извлечено от тъканта на по-мазните видове риба. Световната здравна организация (СЗО) препоръчва да се консумират 1-2 порции риба седмично. Това е така, заради Омега-3 мастните киселини, които се грижат за здравето на тялото и дори имат силата да го защитят от редица заболявания.&nbsp; Въпреки това, ако не успявате да ядете 1&ndash;2 порции риба седмично, добавката рибено масло Rosita може да ви помогне да получите нужното количество <a href="https://realfood.bg/page/ribeno-maslo-omega-3">Омега-3</a>.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">Около 30% от рибеното масло се състои от Омега-3, а останалите 70% са от други мазнини. Но това не е всичко, рибеното масло зарежда тялото с витамини А и D. Важно е да се отбележи, че видовете Омега-3, открити в рибеното масло, имат по-големи ползи за здравето от тези, открити в някои растителни източници.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">Основните Омега-3 в рибеното масло са наречени ЕPA и DHA, докато в растителните източници се откриват главно алфа-линоленова киселина (ALA). Въпреки че ALA е есенциална мастна киселина, EPA и DHA имат много повече ползи за здравето.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 18pt; color: #fa5400;"><strong>Защо рибено масло Rosita?</strong></span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">Защото е изцяло натурално и с доказан произход. Древната викингска технология на производство, която се използва за направата на <a href="https://realfood.bg/product/evclo">рибено масло Rosita</a>, го превръща в уникален продукт, грижещ се за цялото тяло. Rosita дава на тялото нужните дози Омега -3, Витамин А и Витамин Д, за да бъде то здраво, красиво и да функционира пълноценно.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style="font-size: 14pt;"><img src="https://cdncloudcart.com/12431/files/image/slideshow_6-1024x480.jpg" alt="" /></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style="font-size: 18pt; color: #fa5400;"><strong>Защо рибеното масло Rosita е толкова полезно? </strong></span></p> <p><span style="font-size: 14pt; color: #fa5400;"><strong>Грижи се за здравето на сърцето </strong></span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">Известно е, че сърдечните заболявания са основна причина за смърт в световен мащаб. Тези цифри могат да бъдат променени с приема на рибено масло. Според специалисти, хората, които консумират повече риба или приемат рибено масло, имат много по-нисък риск от проблеми със сърцето и кръвоносните съдове. Множество рискови фактори за сърдечно-съдовите заболявания сякаш намаляват при консумацията на риба или рибено масло. Благодарение на Омега-3 и така важния за тялото витамин D, които откриваме там, приемът на <a href="https://realfood.bg/product/evclo">рибено масло Rosita</a> може да повлияе благоприятно на здравето на сърцето като:</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;"><strong>Нивата на холестерол:</strong> Може да повиши нивата на &ldquo;добър&rdquo; HDL холестерол.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;"><strong>Триглицериди</strong>: Може да понижи нивата на триглицеридите с 15-30%.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;"><strong>Кръвно налягане</strong>: Дори в малки дози, рибеното масло спомага за намаляване на кръвното налягане при хора с повишени нива.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;"><strong>Плака</strong>: Може да попречи на плаките, които карат артериите да се втвърдяват, както и да направи артериалните плаки по-стабилни и по-безопасни за тези, които вече ги имат.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;"><strong>Фатални аритмии</strong>: &nbsp;При хора, които са изложени на риск, това може да намали фаталните аритмични събития. Аритмиите са необичайни сърдечни ритми, които в някои случаи могат да причинят инфаркт.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;"><strong><span style="color: #fa5400;">Подпомага здравето на очите</span></strong></span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">Подобно на мозъка, очите разчитат на Oмега-3. В допълнение към тях, в рибеното масло Rosita се съдържа и така важния за здравето на очите Витамин А. &nbsp;Доказателствата показват, че хората, които не получават достатъчно Омега-3, имат по-голям риск за здравето на очите си. Освен това, здравето на очите започва да намалява с напредването на възрастта, което често води до възрастова дегенерация на макулата. Ако започнете да приемате рибено масло, значително ще намалите вероятността зрението ви да наруши с възрастта.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 14pt; color: #fa5400;"><strong>За здрава нервна система и добро настроение</strong></span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">Вашият мозък е съставен от почти 60% мазнини, а Омега-3 заемат голяма част от този процент. Ето защо, приемът на рибено масло е от съществено значение за нормалната мозъчна функция.&nbsp; В действителност, някои проучвания показват, че хората с определени психични разстройства имат по-ниски нива на Омега-3 в кръвта.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">Приемът на рибено масло Rosita може да предотврати появата или да подобри симптомите на някои психични разстройства. &nbsp;В допълнение, допълването с рибено масло Rosita във високи дози може да намали някои симптоми на шизофрения и биполярно разстройство, както и да подобри настроението при хора страдащи от депресия. Депресията е сериозно и изключително разпространено психично разстройство.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">Проучванията показват, че при хората, които редовно ядат риба или приемат рибено масло, има по-малка вероятност от развитието на депресия. Многобройни контролирани проучвания показват също, че Омега-3 са полезни срещу депресията и значително увеличават ефективността на антидепресантите. А наличието на витамин D подобрява настроението. &nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">Това означава, че приемът на <a href="https://realfood.bg/product/evclo">рибно масло Rosita</a> може буквално да ви направи по-щастлив човек и да ви помогне да подобрите качеството на живота си.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;"><strong><span style="color: #fa5400;">Грижи се за здрави и силни кости</span></strong></span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">С напредването на възрастта костите могат да започнат да губят основните си минерали, което ги прави по-склонни да се счупят. Това може да доведе до състояния като остеопороза и остеоартрит. Калцият и витамин D са много важни за здравето на костите, а някои проучвания сочат, че Омега-3 също могат да бъдат полезни. &nbsp;Хората с по-високи нива на Омега-3 имат по-добра минерална плътност на костите. &nbsp;Приемът на рибено масло Rosita ще се погрижи за здравето на костите ви, не само благодарение на Омега- 3, но и на съдържащият се в него витамин D, жизнено важен за здравето на костите.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 14pt; color: #fa5400;"><strong>Красивата кожа &ndash; мисия възможна с рибено масло</strong></span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">Красивата и здрава кожа е много важна за външния вид и доброто самочувствие. Тя е от изключително значение за това как се възприемаме и как ни възприемат останалите хора. Здравето на кожата може да се променя постоянно, в зависимост от храненето, начинът на живот, стресът и това дали се излагаме на слънце без защита. Доказано е, че <a href="https://realfood.bg/product/evclo">рибеното масло Rosita</a>, отново заради Омега-3, витамини А и D има силата да осигурява на кожата всичко необходимо, за да бъде тя здрава и да запази младежкия вид за по-дълго време.</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;">&nbsp;</span></p> <div class="_products-list"> <div class="_product one-fourth revealed" data-box="product"> <div class="_product-inner"> <div class="_product-image"><a class="_product-image-thumb" href="https://realfood.bg/product/evclo"><span class="_product-image-thumb-holder"><img src="https://cdncloudcart.com/12431/products/images/1/ekstra-vardzin-ribeno-maslo-ot-treska-evclo-image_5be400cdad405_600x600.png?1541669118" alt=" Екстра-върджин рибено масло от треска - EVCLO" /></span></a> <div class="_product-ribbon-holder">&nbsp;</div> </div> <div class="_product-info"> <div class="_product-name"> <h3 class="_product-name-tag"><a href="https://realfood.bg/product/evclo"> Екстра-върджин рибено масло от треска - EVCLO</a></h3> </div> <div class="_product-description">Рибено масло Неферментирало рибено масло Без топлинна обработка Прясна дива риба Rosita екстра-върджин рибено масло ...</div> <div class="_product-bar"> <div class="_product-bar-col _product-bar-col-favorite"><a class="_product-add-to-favorite" href="https://realfood.bg/wishlist/action/1" data-id="1" data-widget="product-wishlist"><span class="_figure-stack"><span class="_figure-stack-label" data-action="text">Любими</span></span></a></div> </div> <div class="_product-options"> <div class="_product-price"> <div class="_product-price-inner"><span class="price">89,00 лв.</span></div> </div> <div class="_product-add "><button class="_button add-cart-product js-disabled js-loading" style="visibility: visible;" title="Купи" data-url="https://realfood.bg/cart/add/1" data-ajax="toast"><span class="_figure-stack"><span class="_figure-stack-label">Купи</span></span></button></div> </div> </div> </div> </div> <div class="_product one-fourth revealed" data-box="product"> <div class="_product-inner"> <div class="_product-image"><a class="_product-image-thumb" href="https://realfood.bg/product/evclo-softgel"><span class="_product-image-thumb-holder"><img src="https://cdncloudcart.com/12431/products/images/5/ribeno-maslo-ot-treska-evclo-softgels-kapsuli-image_5be402920f5ef_600x600.png?1541669550" alt=" Рибено масло от треска &ndash; EVCLO Softgels - Капсули" /></span></a> <div class="_product-ribbon-holder">&nbsp;</div> </div> <div class="_product-info"> <div class="_product-name"> <h3 class="_product-name-tag"><a href="https://realfood.bg/product/evclo-softgel"> Рибено масло от треска &ndash; EVCLO Softgels - Капсули</a></h3> </div> <div class="_product-description">Рибено масло - Капсули 90бр. -&nbsp;Неферментирало -&nbsp;Без топлинна обработка -&nbsp;Прясна дива риба Rosita ...</div> <div class="_product-bar"> <div class="_product-bar-col _product-bar-col-favorite"><a class="_product-add-to-favorite" href="https://realfood.bg/wishlist/action/5" data-id="5" data-widget="product-wishlist"><span class="_figure-stack"><span class="_figure-stack-label" data-action="text">Любими</span></span></a></div> </div> <div class="_product-options"> <div class="_product-price"> <div class="_product-price-inner"><span class="price">84,00 лв.</span></div> </div> <div class="_product-add "><button class="_button add-cart-product js-disabled js-loading" style="visibility: visible;" title="Купи" data-url="https://realfood.bg/cart/add/5" data-ajax="toast"><span class="_figure-stack"><span class="_figure-stack-label">Купи</span></span></button></div> </div> </div> </div> </div> <div class="_product one-fourth revealed" data-box="product"> <div class="_product-inner"> <div class="_product-info"> <div class="_product-options"> <div class="_product-add "><button class="_button add-cart-product js-disabled js-loading" style="visibility: visible;" title="Купи" data-url="https://realfood.bg/cart/add/104" data-ajax="toast"><span class="_figure-stack"><span class="_figure-stack-label"></span></span></button></div> </div> </div> </div> </div> <div class="_product one-fourth revealed" data-box="product"> <div class="_product-inner"> <div class="_product-image"><a class="_product-image-thumb" href="https://realfood.bg/product/ratfish"><span class="_product-image-thumb-holder"><img src="https://cdncloudcart.com/12431/products/images/2/rosita-ratfish-liver-oil-10ml-image_5be401614fc2e_600x600.png?1541669276" alt="Rosita Ratfish Liver Oil&trade; - 10ml" /></span></a> <div class="_product-ribbon-holder">&nbsp;</div> </div> <div class="_product-info"> <div class="_product-name"> <h3 class="_product-name-tag"><a href="https://realfood.bg/product/ratfish">Rosita Ratfish Liver Oil&trade; - 10ml</a></h3> </div> <div class="_product-description">Нашата малка бутилка съдържа 10 мл или 230 капки от скъпоценното масло. Това много рядко и уникално натурално масло ...</div> <div class="_product-bar"> <div class="_product-bar-col _product-bar-col-favorite"><a class="_product-add-to-favorite" href="https://realfood.bg/wishlist/action/2" data-id="2" data-widget="product-wishlist"><span class="_figure-stack"><span class="_figure-stack-label" data-action="text">Любими</span></span></a></div> </div> <div class="_product-options"> <div class="_product-price"> <div class="_product-price-inner"><span class="price">65,00 лв.</span></div> </div> <div class="_product-add "><button class="_button add-cart-product js-disabled js-loading" style="visibility: visible;" title="Купи" data-url="https://realfood.bg/cart/add/2" data-ajax="toast"><span class="_figure-stack"><span class="_figure-stack-label">Купи</span></span></button></div> </div> </div> </div> </div> <div class="_product one-fourth revealed" data-box="product"> <div class="_product-inner"> <div class="_product-image"><a class="_product-image-thumb" href="https://realfood.bg/product/ratfish-50ml"><span class="_product-image-thumb-holder"><img src="https://cdncloudcart.com/12431/products/images/6/rosita-ratfish-liver-oil-50ml-image_5be402f09f13a_600x600.png?1541669630" alt="Rosita Ratfish Liver Oil&trade; - 50ml" /></span></a> <div class="_product-ribbon-holder">&nbsp;</div> </div> <div class="_product-info"> <div class="_product-name"> <h3 class="_product-name-tag"><a href="https://realfood.bg/product/ratfish-50ml">Rosita Ratfish Liver Oil&trade; - 50ml</a></h3> </div> <div class="_product-description">Нашата малка бутилка съдържа 50 мл или 1150 капки от скъпоценното масло. Това много рядко и уникално натурално ...</div> <div class="_product-bar"> <div class="_product-bar-col _product-bar-col-favorite"><a class="_product-add-to-favorite" href="https://realfood.bg/wishlist/action/6" data-id="6" data-widget="product-wishlist"><span class="_figure-stack"><span class="_figure-stack-label" data-action="text">Любими</span></span></a></div> </div> <div class="_product-options"> <div class="_product-price"> <div class="_product-price-inner"><span class="price">199,00 лв.</span></div> </div> <div class="_product-add "><button class="_button add-cart-product js-disabled js-loading" style="visibility: visible;" title="Купи" data-url="https://realfood.bg/cart/add/6" data-ajax="toast"><span class="_figure-stack"><span class="_figure-stack-label">Купи</span></span></button></div> </div> </div> </div> </div> </div>

Сравнение на продукти